До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші сукні з пір'ям у колекціях весна-літо 2022

Театральне, грайливе, ніжне і фантастичне пір'я стало головним декором у колекціях весна-літо 2022. Бренди прикрашали ним подоли спідниць і штанів, рукави блуз і жакетів, розшивали ним блискучі топи і пальта, але найбільше закохалися дизайнери у сукні з цим ошатним декором.

David Koma

І нехай період новорічних свят уже добіг кінця, попереду на нас чекає ціла низка весняних вечірок, на яких вам обов'язково знадобляться сукні з пір'ям. Вибирайте рожеву сукню з розрізом біля стегна David Koma, яка наче огорнула повітряну хмару з пір'я, або барвисте вбрання без бретельок Prabal Gurung, в якому поєднуються модний зелений і рожевий відтінки. Якщо довгі сукні можна одягнути тільки на урочисті події, до прикладу, на весілля друзів, дні народження або на червоні доріжки, то короткі пернаті сукні зможуть знадобитися частіше, ніж ви думаєте. Так, маленьку чорну сукню, розшиту ніжним великим пір'ям Max Mara, захочеться одягнути ще не один раз. Носіть її в монохромному образі або додайте яскраві аксесуари під настрій.

Реклама
Prabal Gurung
Max Mara

Не треба соромитися носити пір'я. Затяті модниці знають, що це головний тренд сезону, а отже, ви продемонструєте знання актуальних тенденцій. До того ж, з орієнтацією тренду на максималізм, яскраве й пухнасте пір'я — саме те, що вам треба. Вибирайте білу сукню з вкрапленнями червоного пір'я Giambattista Valli, яка здалеку нагадує цілого страуса; вбрання з чорного оксамиту Fendi, прикрашене пухнастим пір'ям; або ж коктейльну сукню з лелітками No.21, спідниця якого прикрашена страусиним пір’ям.

Giambattista Valli
Fendi
No.21

Не обійшлося в колекціях брендів весна-літо 2022 без вечірніх суконь до підлоги, які дуже скоро демонструватимуть знаменитості на червоних доріжках. Gucci показали розкішну нюдову свукню з довгими рукавами і максі спідницею, щедро всипану ніжним пір'ям двох відтінків. Тим часом, Oscar de la Renta запропонували ефектне вбрання з довгим шлейфом, який нагадує образ чорного лебедя.

Gucci
Oscar de la Renta
Halpern

Vogue.ua зібрав найкрасивіші сукні з пір'ям, які знадобляться для гучних вечірок і романтичних вечорів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.