До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші широкі джинси весна-літо 2022

У 2021 році широкі джинси були одним з найпопулярніших фасонів у гардеробах модниць. Тепер же ця тенденція тільки зміцнилася на модних подіумах, тож якщо ви ще не встигли придбати модну пару мішкуватих джинсів, дизайнери дають вам ще один шанс. У таких джинсах буде зручно в спекотну погоду, а також вони дають змогу не думати про кілька зайвих кіло після зими. У тренді широкі мінімалістичні джинси, варіанти з низькою посадкою, моделі зі святковим декором, а також ультрадовгі джинси, які треба носити з підборами.

Valentino

Якщо вузькі джинси поступово відходять з колекцій брендів, то широкі моделі стають дедалі популярнішими. Цієї весни вибирайте мішкуватий об’ємний денім і ви точно не помилитеся. Сині довгі джинси бренд Valentino радить носити з білими сорочками на щодень. Christian Dior пропонує білі джинси з накладними кишенями й кольоровими вставками. Також марки представили розмаїття широких джинсів з низькою посадкою, які повернулися до нас з нульових. Знайти актуальні моделі можна в MSGM, Missoni й Blumarine.

Реклама
MSGM
Missoni
Christian Dior

Шерхітливі джинси об’ємного крою, які любили носити репери у 2000-х, сьогодні один з головних трендів в колекціях весна-літо 2022. Придивіться до канадського смокінга Balenciaga, що складається з мішкуватих джинсів сірого відтінку й сорочки з такого ж деніму, або джинсів у класичному синьому кольорі Molly Goddard, які можна поєднувати з романтичними невагомими блузами зі шлярками.

Blumarine
Balenciaga
Molly Goddard

Звичайні широкі джинси можуть стати справжнім витвором мистецтва, якщо їх розшити всілякими аплікаціями з каменів і стразів. Саме так зробили Dolce & Gabbana та Isabel Marant, пропонуючи модницям джинси, що конкуруватимуть з найошатнішими сукнями. Носіть їх із сорочками, базовими водолазками й короткими топами.

Dolce & Gabbana
Isabel Marant

Vogue.ua зібрав 10 пар наймодніших широких джинсів сезону весна-літо 2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.