До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ода оптимізму: помаранчеві сукні в колекціях весна-літо 2021

У вересні 2020 року Інститут кольору Pantone назвав головні відтінки сезону весна-літо 2021, де одну з провідних позицій посів життєрадісний золотисто-помаранчевий відтінок Marigold. Цей оптимістичний та енергійний колір з’явився в колекціях брендів на чотирьох головних Тижнях моди — від Нью-Йорка до Парижа. Як вважають дизайнери, насичений помаранчевий колір — найкращі ліки проти хандри після задовгого локдауну, і ми з ними згодні. Пропонуємо цієї весни вдягати сукні в сонячному помаранчевому кольорі, подібному до апельсинових дерев на Сицилії.

Versace

Помаранчевий колір має низку переваг: привертає увагу ліпше від червоного, пасує абсолютно всім дівчатам — від білявок до брюнеток, а також гарно поєднується як зі світлою, так і смаглявою шкірою. Донателла Версаче не проґавила нагоди продемонструвати образ у насиченому помаранчевому кольорі Marigold — дизайнерка показала плісовану сукню з каскадами великих рюшів, з якої спокусливо визирало бра такого ж відтінку. Acne Studios запропонували варіант, як носити апельсиновий колір соло прямо тепер. Для цього потрібно вдягнути трикотажну сукню з довгими рукавами, що оголює лінію ключиць, під неї вибрати ажурний бралет, і додати босоніжки з тонкими ремінцями й об’ємну сумку-шопер.

Реклама
Acne Studios

Помаранчевий відтінок, подібний до забарвлення календули, особливо стильний вигляд має на сукнях простого крою з мінімальною кількістю декоративних елементів. Зверніть увагу на лаконічну пряму сукню Valentino, яку можна обіграти за допомогою контрастної сумки й лодочок на пласкому ходу. Інший спосіб носити помаранчеву сукню показали Sportmax — бренд поєднав її з білими босоніжками й грубим металевим браслетом. Крім того, всі цитрусові відтінки добре вписуються в природний ландшафт. Якщо ви любите заміські подорожі й пікніки, вам припаде до смаку помаранчеве вбрання сорочкового крою Veronica Beard, яке прекрасно доповнять плетені сандалі.

Valentino
Veronica Beard
Sportmax

Vogue.ua зібрав 10 суконь помаранчевої гами — від кольору манго до відтінку сицилійського апельсина.

<b>платья апельсиновый цвет</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.