До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одяг з тигровим принтом — модний тренд 2022 року

2022-й рік триватиме під знаком Водяного Блакитного Тигра за східним календарем. Щоб потішити дикого звіра й принадити удачу в новому році, вибирайте не тільки вбрання в блакитних відтінках, а й одяг з тигровим принтом — від класичного прочитання до кольорових зразків. У новому сезоні весна-літо 2022 дизайнери запропонували всілякі варіанти образів, натхнених анімалістичним візерунком. Під приціл потрапили: брючні й спідничні костюми, пальта, водолазки, бралети й струмливі сукні. Пропонуємо поглянути на кращі з них.

Roberto Cavalli

Якщо торік першість серед хижих візерунків належала леопардовому забарвленню, то у 2022 році найпопулярнішим звіром став тигр. Дизайнери почали впроваджувати норовливого й непокірного хижака у свої колекції — починаючи від маленьких деталей у вигляді бралетів і закінчуючи монохромними образами в тигровому забарвленні. Зокрема, Roberto Cavalli побудували всю свою колекцію на хижому принті, пропонуючи не розмінюватися на дрібниці під час вибору речей з тигровим забарвленням і вдягати все й відразу. Тим часом Proenza Schouler запропонували ефектне пальто, яке бренд поєднує з вузькими штанами й масивними брогами. Jil Sander і Valentino показали свої варіації верхнього одягу з тигровим принтом, Missoni розбавили помаранчевий літній костюм за допомогою сексуального бра, а Dolce & Gabbana зробили ставку на вечірній образ. Творчий дует Стефано Габбани й Доменіко Дольче запропонував модницям костюм із жакарду з кольоровим тигровим візерунком. Не обійшлося й без суконь у нових колекціях: у Blumarine з’явилося довге шовкове вбрання, а в Salvatore Ferragamo — зухвале міні.

Реклама
Proenza Schouler
Missoni
Dolce & Gabbana
Jil Sander
Valentino
Blumarine
Salvatore Ferragamo

Vogue.ua зібрав наймодніші речі з тигровим принтом — від трикотажного бра Khaite до сумки Amina Muaddi.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.