До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити сукні з фігурними вирізами восени

Фігурні вирізи, які влітку прикрашали силуетні сукні, провокаційні топи й елегантні костюми, тепер плавно перемістилися в осінньо-зимові колекції, стаючи одним з головних трендів цього сезону. Найбільшої уваги дизайнери надали сукням з геометричними вирізами у формі кола, трикутників, овалів, квадратів і ламаних фігур. На модних подіумах з’явилися образи з вишуканими розрізами в зоні декольте, вбрання з крапелястими дірками на рукавах, сукні з фігурними прорізами на талії та варіанти з делікатними зав’язками на шиї.

David Koma

Сукні з геометричними вирізами — логічне продовження "голої" моди. Головна принадність таких образів у тому, що вони можуть бути як ніжними й елегійними, так зухвалими й провокаційними. За традицією, David Koma представили колекцію, щедро прикрашену вирізами у формі геометричних фігур, де головну позицію посіли сукні з вирізами у формі кіл у найнесподіваніших місцях. Couregges пішли тим самим шляхом і показали шкіряні мінісукні з численними вирізами з боків і в центрі виробу. Тим часом Stella McСartney запропонували трикотажну сукню, що спокусливо оголює тіло в зоні талії та ключиць.

Реклама
Stella McСartney
Bevza

Інші бренди зробили ставку на поєднання мінімалізму й геометричних вирізів. Нейтральні відтінки, простий крій, приємні до тіла матеріали й трендові вирізи — те, що вирізняє ці сукні. Jonathan Simkhai показали небесно-блакитний жіночний образ зі збіркою на грудях, Bevza прикрасили незвичайним вирізом лаконічну сіру сукню з високим коміром, Elleme оголили ключиці, а Proenza Schouler додали вишуканих вирізів у зоні стегон. У таких образах сміливо можна піти в офіс або на ділову зустріч, демонструючи знання модних трендів цієї осені.


Jonathan Simkhai
Couregges
Elleme

Proenza Schouler
Chloe
Dion Lee

Vogue.ua зібрав 15 модних суконь з фігурними вирізами, що будуть у тренді цієї осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.