До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ключові тенденції прийдешньої весни

Складне вбрання з тюлі й хутра, ковбойські сорочки, квітчасті сукні й спортивне екіпірування, – контрастні образи з різних місць та епох диктують головні тренди нового сезону.

Тренч

Ключовий верхній одяг весни-літа – легкий тренч з бавовни або шовку в класичній пастельній гамі. Чим складніший крій та обробка, тим краще.

Реклама
Романтизм

Головне вбрання сезону – повітряне й ніжне. Невагомі блузи, вільні сукні й камзоли з делікатною вишивкою відсилають до муз творців епохи романтизму.

Колір

У моді сезону монохромне вбрання – як ніжних пастельних тонів, так і безкомпромісних базових кольорів: червоного, жовтого, зеленого й синього.

Органза

Багатошаровість й драпірування у поєднанні з обов'язковою для цього сезону легкістю вбрання логічно привели до того, що головним матеріалом виявилась прозора органза.

Квіти

Яскраві флористичні малюнки прикрашають сукні, блузи і навіть взуття нового сезону. Квіти привертають увагу й ніколи не набридають.

Вісімдесяті

Об'ємні рукава, похилі плечі й радикальні міні – найбільш зухвалі силуети епохи 80-тих знову на піку моди.

Спорт

Одяг за мотивами спортивного екіпірування – але тільки зі спортивних тканин та з різними пояснювальними написами – один із наймоднішим трендів сезону.

Блиск

Сяяння рейнських каменів, кристалів та паєток надає будь-якому вбранню – від грайливих міні до монументальних суконь – урочистого вигляду.

Вініл

Сукні, дощовики, сумки та взуття з напівпрозорого або щільного вінілу скравих кольорів – must-have у гардеробі нового сезону.

Американа

Від ковбойських сорочок до помпонів чирлідерок та бахроми – модно усе, позичене у корінних мешканців Нового Світу.

Читайте також:

10 вещей, которые есть в гардеробе у жительницы Нью-Йорка

It-bags: лучшие сумки сезона весна-лето 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.