До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити хустинки цієї весни

Найближчі вихідні стануть ідеальним часом, щоб по-новому поглянути на шовкові хустинки. І справа не лише у великому святі і теплих днях, що нарешті настали. Хустинки, недбало зав'язані на волоссі, стануть одним з великих трендів сезону. Прикрашати себе таким чином дуже любили актриси золотої епохи кінематографу. Грейс Келлі зав'язувала "хвостики" хустинки на потилиці, Одрі Хепберн під підборіддям, а Бріжит Бардо робила з шарфа широку стрічку в стилі 1960-х років.

Френк Сінатра і Грейс Келлі на зйомках фільму "Вище суспільство" (1956 рік)
Бріжит Бардо на знімальному майданчику фільму "Зневага" (1963 рік)
Одрі Хепберн

На манер Одрі Хепберн стилісти пов'язували хустинки моделям на показах весняно-літніх колекцій Versace і Antonio Marras. А дівчата з шоу Miu Miu і Jacquemus мали вигляд точно як копії героїнь Бріжит Бардо з фільму "Зневага". Дещо новаторський спосіб осучаснити образ Грейс Келлі можна підглянути на показі Maison Margiela. Ну і звичайно, для найсміливіших і зухвалих залишається варіант, як у Marc Jacobs, – яскравий блискучий складно-зав'язаний тюрбан.

Реклама

<b>платки подиум</b>

Vogue.ua вибрав десять найактуальніших хустинок для цих вихідних.

<b>платки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.