До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід верхнім одягом для прохолодного літа

Такого холодного й дощового травня вже не було багато років. Сьогодні на календарі 25 травня й схоже на те, що в найближчі тижні не розпогодиться. Але є й позитивна сторона питання — з’явилася можливість ще трохи покрасуватися в модних куртках для періоду міжсезоння. Так, шкіряні жакети, тренчі, в’язані кардигани, джинсові куртки й вітрівки вже нетерпляче очікують на свій вихід. Vogue.ua зібрав наймодніші весняні куртки для прохолодного літа.

Шкіряний жакет

Шкіряні жакети, які так люблять streetstyle-зірки, у цьому сезоні весна-літо 2020 особливо актуальні. Тим дівчатам, які ще не встигли їх полюбити, прохолодна травнева погода дарує ще один шанс придбати котрийсь із них. Так, у Versace можна знайти маскулінний жакет, який Донателла Версаче пропонує збирати на талії за допомогою поясної сумки. Тим часом Proenza Schouler зробили ставку на світло-сірий відтінок і вільний прямий крій, а Alexander Wang згадали 90-ті.

Реклама
Versace
Proenza Schouler
Alexander Wang

<b>кожа жакет</b>

Тренч

Тренч — позачасова база жіночого гардероба й правильна інвестиція на багато років. У цьому сезоні дизайнери й далі експериментують з кроєм тренчів, пропонуючи увазі дівчат як класичні варіанти, так і сучасні рішення. Так, Michael Kors показали небанальну асиметричну модель, Burberry представили свій культовий тренч у відтінку мокрого піску, а Sacai вирішили пограти з довжиною й кольором — унаслідок вийшов оливковий максітренч.

Burberry
Michael Kors
Sacai

<b>тренчи_ss20</b>

Кардиган

Раніше ми показували як носять затишні кардигани streetstyle-активістки, а тепер хочемо ще зробити акцент на тому, які моделі були представлені на модних подіумах у колекціях брендів весна-літо 2020. Наші фаворити: смугастий кардиган Chanel, який закохує в себе навіть на знімку, в’язана модель вільного крою Fendi й варіант, прикрашений торочками й розшитий всілякими етнічними орнаментами Etro.

Chanel
Fendi
Etro

<b>кардиналы ss20</b>

Джинсова куртка

Важко відмовити собі в купівлі нової пари джинсів, що ідеально сидітимуть, так само як і куртки з деніму. У них не буває спекотно, а ще вони доповнюють майже будь-який весняно-літній образ. У цьому сезоні пропонуємо вибирати джинсову куртку в стилі 80-х, як у Christian Dior, модель з об’ємними рукавами й численними романтичними рюшами, як у Chanel, та вкорочену версію з маскулінною лінією плеча, як у Versace.

Christian Dior
Chanel
Versace

<b>деним куртка</b>

Спортивні мотиви

У дощову погоду можна мати не менш стильний вигляд, ніж у сонячний день. Дизайнери пропонують одягати куртки й плащі зі спортивними шнурками й "кулісками" в яскравих відтінках. Цього сезону абсолютно кожна дівчина має спробувати приміряти спортивну весняну куртку. Наш список бажань очолюють: жовта вітрівка 3.1 Phillip Lim, бірюзовий плащ Stella Mccartney і блакитна куртка Salvatore Ferragamo.

3.1 Phillip Lim
Stella Mccartney
Salvatore Ferragamo

<b>ветровки ss20</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.