До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Взуття з ланцюжками — сміливий вибір цього літа

У колекціях весна-літо 2020 всюди миготіло взуття з ланцюгами — від масивних ланок до витончених, ледь помітних ланцюжків. Дизайнери представили широкий вибір босоніжок, сандалій і туфель, прикрасивши кісточки за допомогою металевих ланок, що імітують ремінці або є знімними аксесуарами. Vogue.ua зібрав найкращі пари взуття з ланцюгами, які захочеться приміряти цього літа.

Mugler
Вишуканий ланцюжок

Босоніжки з тонкими ланцюгами-браслетами — новий тренд цього літа. Тепер прикрашати можна не тільки кисті улюбленими аксесуарами, а й кісточки за допомогою мініатюрних золотих ланок. Oscar de la Renta показали білосніжні босоніжки з елегантним ланцюжком, а Proenza Schouler — модель з квадратним носком і аристократичним ланцюжком.

Реклама
Oscar de la Renta
Proenza Schouler
Масивний ланцюг

Масивні ланцюги припадуть до душі прихильницям максималізму. У Zimmermann ланцюг, що імітує браслет на ногу, набув особливо драматичного характеру. Бренд прикрасив взуття великими ланками й кулоном з іклом. Тим часом Prabal Gurung використали ланцюг як продовження ремінця навколо кісточки.

Zimmermann
Prabal Gurung
Пласка хода

Дівчатам, які віддають перевагу максимальному комфорту, дизайнери запропонували моделі на пласкій ході, не менш щедро прикрашені ланцюгами. У колекції JW Anderson золотисті ланки чергувалися з кришталевими елементами, укутуючи всю кісточку моделей, а в Zimmermann атласні гостроносі пари подружилися зі знімним масивним браслетом на ногу.

JW Anderson
Zimmermann

Vogue.ua зібрав 10 пар взуття з ланцюгами, які заслуговують на увагу цього літа.

<b>обувь цепи</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.