До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кольоротерапія: 5 яскравих кольорів, які піднімуть настрій

На вулиці нарешті довгоочікуване потепління, проте через загострення ситуації з коронавірусом поганий настрій не забарився. Vogue.ua закликає не піддаватися негативним емоціям і вибирати одяг в яскравих відтінках для підняття настрою. Найстильніші образи в життєрадісних відтінках представлені в нашій добірці.

Жовтий

Сонячний жовтий відтінок — найкращий антидепресант у період масової стурбованості. Життєрадісний колір точно подарує потрібний заряд позитиву на весну. Пропонуємо приміряти монохромні жовті сукні під пояс як у колекціях Proenza Schouler і Gabriela Hearst на щодень, а для вечірнього виходу придивитися до мереживного варіанта з об’ємними рукавами Erdem.

Реклама
Proenza Schouler, Gabriela Hearst, Erdem
Зелений

Відтінки зеленої трави ніколи не втратять своєї актуальності, адже вони миттєво викликають асоціації з весняним теплом і квітучими садами. У сезоні весна-літо 2020 саме час вибрати кілька стильних образів у трав’янистій колірній гамі. Так, у Balmain можна знайти брючний костюм із зеленого деніму, Michael Kors Collection пропонують романтичну сукню зі шлярками, а Rejina Pyo — сучасне вбрання, натхнене елементами стилю вікторіанської епохи.

Balmain, Michael Kors Collection, Rejina Pyo
Блакитний

Кількість яскравого блакитного відтінку в колекціях дизайнерів весна-літо 2020 просто зашкалює. Такий позитивний і водночас заспокійливий колір врятує нашу психіку й підніме настрій в оточення. Boss вирішили сфокусуватися на повсякденному ансамблі — шкіряному блакитному плащі в парі зі спідницею й блузою, Preen by Thornton Bregazzi освідчилися в любові легкій сукні з невагомими шлярками з ніжного шовку, а Sies Marjan поставили на блискучий атлас і простий силует.

Boss, Preen by Thornton Bregazzi, Sies Marjan
Червоний

Червоний колір — позачасовий фаворит дизайнерів і один з найулюбленіших відтінків модниць у всьому світі. Цієї весни найкращими ліками проти поганого настрою стануть: шовковий костюм з палким пір’ям Marques Almeida, блуза з легкими рукавами Roksanda і напівпрозора червона спідниця з подовженою блузою Altuzarra.

Marques Almeida, Roksanda, Altuzarra
Фіолетовий

Фіолетовий відтінок знову повернувся на модну арену цієї весни, ставши чудовою альтернативою синім тонам. Небанальний відтінок орхідеї й фіалок показало багато дизайнерів у різних інтерпретаціях: Ніколя Жеск’єр продемонстрував сукню А-силуету, Вікторія Бекхем — вільний крій і наївні шлярки, а Олів’є Рустен — шовкову багатошарову slip-dress.

Louis Vuitton, Victoria Beckham, Balmain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.