До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 взуттєвих трендів цієї зими

Уміння складати модні повсякденні образи — корисна навичка, яка заощаджує сили, час, а іноді й фінанси. Одним з головних складників актуальних образів є грамотно підібране взуття, яка має не тільки відповідати модним трендам, але й дарувати почуття комфорту під час носіння. Vogue.ua зібрав найкращі взуттєві тренди цієї зими в колекції Miraton. Під приціл потрапили: чоботи-труби, черевики-челсі, гайкери, козаки й грубі черевики.

Miraton

Чоботи-труби

Чоботи з нової колекції Miraton — вдале взуття для комфортного зимового сезону, яке надасть будь-якому образові елегантності. Щоб вибрати пару чобіт не на один сезон, варто зробити ставку на чоботи-труби — класичну модель із широкою халявою. Таке взуття може мати невеликі широкі підбори, що відсилають до чобіт у стилі дербі, або високі герметичні. Головне правило під час вибору ідеальної пари чобіт — віддавати перевагу взуттю зі щільної натуральної шкіри, яке в зоні щиколоток збереться гарними брижами, що триматимуть форму. Така класика в новому прочитанні матиме органічний вигляд в ансамблях різної стильової спрямованості.

Реклама
Miraton

<b>сапоги-трубы миратон</b>

Гайкери

Потяг до комфорту й волі цього року, як ніколи раніше, приваблює затишними, неформальними й стильними образами. Трекінгові черевики на зручній рельєфній підошві, прикрашені шнурівкою в урбаністичному стилі, якраз передають головний меседж цього сезону. У них можна легко долати великі піші відстані, вирушити в подорож або на заміську прогулянку. Черевики-гайкери виготовлені з натуральних, стійких проти зношення матеріалів: замші, шкіри, нубуку. Таке взуття зазвичай легко переносить вологу, мороз та інші зовнішні впливи. Крім того, його легко поєднувати з денімом, спортивними костюмами та майже будь-яким верхнім одягом.

Miraton

<b>хайкеры миратон</b>

Черевики-челсі

Раніше черевики-челсі являли собою акуратне взуття з маленькими підборами й бічними гумовими вставками, проте цього сезону дизайнери переосмислили класичний дизайн і додали масивну підошву. Черевики-челсі мають довгий і цікавий історичний шлях, що почався в період правління королеви Вікторії, тривав у роки легендарних Бітлз, принцеси Діани й упевнено дійшов до наших часів. Примірявши один раз челсі, ви зрозумієте які вони універсальні й практичні в міських образах. Наприклад, їх можна скомбінувати з брючним костюмом, трикотажною сукнею довжини міді або улюбленими джинсами. У колекції Miraton черевики-челсі представлені в щільній глянсовій, матовій і лаковій шкірі.

Miraton

<b>Челси миратон1</b>

Грубі черевики

Грубі черевики й далі полонять серця й гардероби модниць у всьому світі. Таке взуття можна сміливо заносити в список базових аксесуарів. Нині армійські черевики-комбати — універсальна константа будь-якого модного образу. Поєднувати їх найкраще з протилежними стилями. Спробуйте пограти на контрастах і не бійтеся експериментувати. Наприклад, вдягніть романтичну сукню в стилі бохо з берцями або скомбінуйте класичний брючний костюм з грубими черевиками. Такі поєднання матимуть цікавий і небанальний вигляд.

Miraton

<b>грубые ботинки миратон1</b>

У ковбойському стилі

Естетика Дикого Заходу не перестає надихати дизайнерів і цей сезон не став винятком. У тренді як і раніше черевики та чоботи в ковбойському стилі. Крім того, дизайн не має обмежень, а отже можна сміливо вибирати чи то мінімалістичну базову пару, чи то модель, щедро "приправлену" металевою фурнітурою або торочками. Головне, на що потрібно зважати під час вибору нової пари козаків, так це на власний стиль. Якщо ваш гардероб переважно складається з одягу складного крою й активних текстур, то краще зупинити вибір на спокійних моделях козаків. А якщо ви, навпаки, віддаєте перевагу базовим, класичним фасонам в одязі, то цілком доречні черевики з виразним тисненням під крокодила, великою кількістю пряжок і заклепок.

Miraton

<b>казаки миратон1</b>

Нагадаємо, що нині можна придбати якісне брендове взуття за приємною ціною на території нашої країни, навіть не виходячи з дому. Мережа крамниць Mirаton охоплює 15 офлайнових крамниць і сайт із широким асортиментом чоловічого та жіночого взуття, а також всіляких аксесуарів. Представлені в статті черевики доступні за покликанням. Інтернет-магазин взуття та аксесуарів MIRATON — вдалий простір для придбання речей, які тішитимуть вас щосезону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.