До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити шкіряну спідницю цієї осені

Шкіряна спідниця пройшла довгий шлях від пов'язки на стегнах, поверх якої надягали фартух, до ультрапопулярної речі в 70-х роках минулого століття. Новий сезон лише посилив вплив цього предмета гардероба на модний світ: тепер модницям надано неймовірний вибір фасонів і кольорів, а streetstyle-хроніки невпинно поповнюються світлинами it-girls, що використовують шкіряні спідниці у своїх образах. Vogue.ua зібрав неординарні способи носити такі спідниці цієї осені.

З яскравими аксесуарами

Однотонна шкіряна спідниця — хороша база для стилістичних експериментів, наприклад, у популярній техніці поточного сезону color blocking, про яку ми писали раніше. Надихнутися можна колекцією Coach і streetstyle-виходами Леоні Ханне, яка вміло міксує червону міні зі шкіри з неоновими зеленими сандалями і клатчем в тон.

Реклама
Coach

<b>кожаная юбка с яркими аксессуарами</b>
С чем носить кожаную юбку этой осенью стритстайл фото идеи

З високими чобітьми

Перевага високих чобіт у тому, що вони будуть мати однаково гарний вигляд як зі шкіряною міні, так і зі спідницею завдовжки міді. Hermes пропонують римувати темне взуття зі світлішим одягом, а модниці найчастіше вибирають чоботи одного відтінку зі спідницею, тим самим подовжуючи і відточуючи силует.

Hermes

<b>кожаная юбка с высокими сапогами</b>
С чем носить кожаную юбку осенью 2020 стритстайл фото идеи

Зі светром або кардиганом

Плетені та трикотажні светри й кардигани в осінньо-зимовому сезоні 2020/2021 в особливій пошані. І якщо є потреба у чомусь ефектнішому, ніж стилізація з джинсами, то якнайкраще підійде дует зі шкіряною спідницею: в хід ідуть і светри з об'ємними рукавами, як на показі Fendi, й укорочені кардигани з перламутровими ґудзиками.

Fendi

<b>кожаная юбка со свитером</b>
С чем носить кожаную юбку осенью 2020 стритстайл фото идеи

З жакетом

Зараз жоден сезон не обходиться без oversize-жакетів. Поточна осінь — не виняток! Ансамбль зі шкіряної спідниці і піджака з чоловічого плеча має дуже ефектний вигляд, а особливо сміливим модницям припадуть до душі варіанти стилізації leather total look — якраз у дусі естетики "Матриці", яка очолює тренди поточного сезону.

Juun.J

<b>Кожаная юбка с жакетом</b>
С чем носить кожаную юбку осенью 2020 стритстайл фото идеи

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.