До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які мінісумки носити цього сезону

Культові сумки цього сезону були зменшені в розмірах, щоб відповідати актуальному мікротренду. Хоча такі аксесуари не дуже практичні, вони здатні легко модернізувати будь-який образ. Vogue.ua зібрав найяскравіші виходи модниць під час минулих Тижнів моди та з’ясував, які мікросумки найстильніші цього сезону.

Loewe Puzzle

Реклама
Фото: ACIELLE / STYLEDUMONDE

Loewe представили безліч мініатюрних моделей, але Puzzle, мабуть, одна з найбажаніших. Перша сумка авторства нинішнього креативного директора Джонатана Андерсона заслужила культовий статус завдяки своїй особливій формі й об’єму, які залишилися незмінними й у мініверсії. Її універсальність незаперечна, попри невеликі розміри.

Marge Sherwood Grandma

Фото: ACIELLE / STYLEDUMONDE

Корейський бренд сумок Marge Sherwood, що його заснували Сунгин Ум і Суньон Кім у 2015 році й назвали на честь персонажа, якого зіграла Гвінет Пелтроу у фільмі "Талановитий містер Ріплі" (1999), відомий своїм вінтажним дизайном із сучасними деталями. Серед виробів бренду вирізняється Grandma Mini: мініверсія сумки Grandma, що побачила світ торік.

Lady Dior

Фото: ACIELLE / STYLEDUMONDE

Іноді різке зменшення розмірів класичного аксесуара неминуче спричиняється до його модернізації. Саме так сталося з мікроверсією Lady Dior, культовою моделлю 1995 року, названою на честь леді Ді, яку перетворили в мінірозмірі. Ця модель з овечої шкіри прикрашена підвісками й доповнена довгим знімним ременем.

EÉRA Moon

Фото: ACIELLE / STYLEDUMONDE

Ювелірний бренд EÉRA, який заснували у 2019 році К’яра Капітані й Ромі Бланга, увійшов у світ аксесуарів із сумкою Moon. Модель мініатюрного розміру з атласної тканини або шкіри й ручка, прикрашена знімним карабіном, у якій вишуканість матеріалів поєднується з відсиланням до всесвіту горпкору, швидко знайшла відгук в серцях модниць.

Hermes Kelly

Фото: ACIELLE / STYLEDUMONDE

Найбажанішою з усіх мінісумок цього сезону, без сумніву, є Kelly від Hermès. Стримана й функціональна сумка дістала своє знамените ім’я в 1956 році завдяки Грейс Келлі. До власного гардероба її вже встигли додати Кортні Кардаш’ян, Кайлі Дженнер, К’яра Ферраньї, Пернілль Тейсбек, Камілла Шар’єр та Еріка Болдрін.

Coperni Swipe

Фото: ACIELLE / STYLEDUMONDE

Натхнена унікальним жестом iPhone "проведіть пальцем, щоб розблокувати", сумка Swipe стала класикою Coperni, відомою своєю овальною формою та мінімалістським дизайном. Бренд, фундаторами якого стали колишні дизайнери Courrèges Себастьян Меєр та Арно Ваян, створив мініверсію, набагато практичнішу й легшу за попередницю. Дуа Ліпа й Моніка де ла Віллардьєр — одні з головних прихильниць моделі.

Acne Studios Distorted

Фото: ACIELLE / STYLEDUMONDE

Завдяки своїй гострій і, як випливає з назви, спотвореній формі, сумка Distorted від Acne Studios відповідає всім вимогам, щоб стати класикою бренду: вона універсальна (має знімну ручку), сучасна, але водночас мінімалістична. Дизайн швидко полонив серця модниць Ксенії Адонтс і Анн-Лор Маїс.

Текст: Marina Valera

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.