До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усі деталі весілля Єлизавети Юрушевої та Олександра Скічко

Власниця готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv Єлизавета Юрушева і телеведучий Олександр Скічко знайомі вже чотири роки. Декілька років тому Олександр навить брав інтерв'ю у майбутньої дружини, й у 2015-му вони почали зустрічатися. Романтичний період триває до сих пір. Пропозицію Олександр зробив в Дубаї, в ресторані Armani / Hashi, на тлі знаменитих танцюючих фонтанів, під пісню Вітні Г'юстон I Will Always Love You. Про твердість його рішення свідчила і каблучка з діамантом в чотири карати. До вибору каменю підійшов відповідально – почав сам розбиратися в чистоті і кольорі діамантів, а перстень зробив приватний ювелір. Обручку нареченої, всіяну по всьому периметру круглими білими діамантами, також було зроблено на замовлення. З покупкою каблучки для нареченого труднощів не виникло: Олександр вибрав модель з колекції LOVE Cartier.

Сукня з шовку й гіпюру з вишивкою, Elie Saab; шкіряні босоніжки, Tom Ford. Сережки й перстень (на лівій руці) з колекції Daria, біле золото, білі діаманти, браслет (на лівій руці) з колекції Move Joaillerie, біле золото, діаманти, все – Messika. На правій руці (тут і далі): браслет Love, жовте золото, браслет Juste un Clou, жовте золото, діаманти, все – Cartier; браслет Return to Tiffany, жовте золото, Tiffany & Co., обручка, біле золото, діаманти, авторський дизайн, усе – власність героїні

Рейс Київ – Тбілісі привіз на весілля біля півсотні гостей. Разом з квитками на літак кожен отримав запрошення на весілля у вигляді посадкового талону. Оформити свято вирішили в рустикальному стилі: багато зелені, квітів, необробленої деревини. Стиль визначило місце проведення – тераса готелю Rooms біля підніжжя Казбеку в грузинському селищі Степанцмінда, з якої відкривається захопливий вигляд на гори.

Реклама
Шовкова сукня, Yves Saint Laurent. Кольє, сережки й перстень (на лівій руці) з колекції Angel, біле золото, діаманти, все – Messika

Для весілля Єлизавета приготувала три сукні. Для розпису – лаконічне плаття-бюстьє Yves Saint Laurent Rive Gauche. На урочисту церемонію і традиційний грузинський прохід під саблями – сукню румунського бренду Ersa Atelier, яку додатково прикрасили вишивкою майстрині ательє українського дизайнера Артема Климчука, а ввечері буде танцювати в сукні ізраїльського бренду Berta Bridal. Взуття – класичні босоніжки Gianvito Rossi на шпильці, безумовно не білого кольору. Кулон Mrs брендау Jennifer Meyer стане єдиною прикрасою, крім каблучки для заручин та обручки.

Шовкова сукня, Yves Saint Laurent; шовкова накидка з бахромою і вишивкою, Yolan Cris. Сережки з колекції Angel, біле золото, діаманти, Messika

Програму грузинського весілля, яке відбудеться 7 вересня, складав Олександр: концерт Monatik і Макса Барських, грузинські народні танці, "арковий прохід" з сабель, страви грузинської кухни і перший танець молодят під пісню "Люди" гурту "Бумбокс", яка багато означає для пари.

Фото: Kseniya Kargina.

Стиль: Venya Brykalin.

Текст: Анастасія Яворська

Читайте також:

Юлія Пелипас обирає найцікавіші речі й події вересня

Це офіційно: герцоги Кембриджські чекають на третю дитину

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.