До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове офіційне фото принца Георга

22 липня принцу Георгу виповнилось чотири роки. До Дня народження королівська родина опублікувала нове офіційне фото майбутнього спадкоємця престолу. Вперше воно з’явилося в інстаграм-акаунті Кенсінгтонського палацу. Зробив його за традицією королівський фотограф Кріс Джексон.

Георг позує Джексону на темному фоні, а одягнений він у смугасту піжаму. Прогнозують, що зовсім скоро вона стане справжнім хітом продажів в Британії, адже "ефект принца Георга" – це вже явище, яке впливає на дитячу моду по всьому світу. Причому, вперше відбулося це вже на другий день життя сина герцогів Кембриджських. З лікарні Святої Марії в Лондоні його винесли 23 липня 2013 року в ковдрі бренда з Нью-Йорку Aden + Anais і протягом дня на сайт надійшло близько 10 000 замовлень на таку ж саму ковдру з пташиним принтом. Сайт зламався. Після відновлення роботи продажі Aden + Anais зросли на 2000% і стабільні досі. Схожа ситуація була з джинсовим комбінезоном Rachel Riley, прикрашеним зображенням кораблика, чи светриком у смужку з його більш ранніх офіційних фото.

Реклама

<b>ПринцГеорг1256</b>

Читайте також:

Мистер непосредственность: 4 года принцу Георгу

Дружба народов: образы герцогини Кембриджской в дипломатическом турне

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.