До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модель з обкладинки: Юлія Ратнер про себе, першу роботу і дружбу з Valentino

Юлія Ратнер, модель з обкладинки ювілейного номера Vogue UA, розповідає про себе і модельну кар'єру. Ратнер родом із Запоріжжя, живе між Парижем, Лондоном і Нью-Йорком. Роздавала флаєри на вулиці, вперше приїхала до Парижу в січні 2016-го, а в сезоні осінь-зима – 2017/2018 стала обличчям Valentino.

Юлія Ратнер для Valentino

Ратнер це ... людина, яку ти хочеш то вбити, то зробити найкращим другом.

Реклама

Я потрапила в модельний бізнес ... завдяки кішці. Мені було 15, я роздавала флаєри розплідника мейн-кунів. Моя начальниця поїхала в інше місто продавати кішку, покупець виявилася директором модельного агентства, бос показала їй мої фотографії – і через декілька хвилин мені подзвонили.

Юлія Ратнер в рекламній кампанії Valentino Resort 2018

Гордість моєї кар'єри ... – відносини з Valentino і П'єр Паоло (Піччолі, дизайнер марки. – Прим. Ред.). Це моя друга сім'я. З 2016 я не пропустила жодного показу. Найкраще в роботі моделі – люди, яких зустрічаєш на шляху, і вони стають важливою частиною твого життя.

Порада, що ти дала б собі до успішного модельного досвіду. "Не хвилюйся, дорога, через кілька років твій ніс не буде здаватися таким величезним".

#Ratnergoals: Баланс. Сподіваюся, я зможу знайти рівновагу між роботою, яку люблю, людьми, яких люблю, і моїм добробутом. Зараз мені складно: я молода, і моє життя змінюється щотижня. Потрібно нести відповідальність за те, що говориш у мережі, і бути добрішою. В основному до себе – тоді стаєш добрішою і до інших.

Michael Kors Collection осінь-зима 2018/2019
Chanel Couture весна-літо 2017
Christian Dior Couture весна-літо 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.