До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як пройшло весілля знаменитої моделі Ани Беатріс Баррос

29 травня святкує свій день народження бразильська модель Ана Беатрис Баррос, відома як колишній "ангел" Victoria's Secret. Нині Баррос вже 37 років, а за її плечима визначна модельна кар’єра. Дівчина представляла багато модних брендів, серед яких Valentino, Missoni, Gucci, Christian Dior, Versace, Dolce & Gabbana, а також знімалася на обкладинках глянцевих журналів Vogue, Marie Claire, Allure, Elle і Sports Illustrated. У липні 2016 року Ана Беатріс Баррос вийшла заміж за грецького мільярдера Каріма Ель Сіат. Сьогодні, з нагоди дня народження супермоделі, Vogue.ua згадує як пройшло їхнє розкішне весілля на острові Міконос.

Весілля Ани Беатріс Баррос і Каріма Ель Сіат

Ана Беатріс Баррос познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком у 2014 році в Нью-Йорку на вечірці у спільних друзів. Через два роки відбулася церемонія одруження на грецькому острові Міконос — особливому місці для молодят. "Ми відпочиваємо тут щоліта вже кілька сезонів поспіль і нам складно було придумати більш відповідне місце щодо енергетики й настрою", — розповідає Ель Сіат. Ана Беатріс Баррос додає, що вони обидва прихильники стилю бохо-шик і острів з його неймовірною природою ідеально підходить для гарного, але водночас розслабленого й невимушеного святкування. Підтримати молодят приїхало близько 400 гостей. Розмістилися вони на 20 віллах і впродовж вік-енду з охотою брали участь у всіх весільних активностях — від дівич-вечора на катері до безпосередньо самої церемонії.

Реклама
Весілля Ани Беатріс Баррос
Ана Беатріс Баррос у весільній сукні

На самій церемонії одруження від Ани Беатріс Баррос у ніжній сукні Valentino Couture, яку було зшито спеціально для неї, неможливо було відвернути погляд. Створено її з мережива ручної роботи й за словами моделі, сукня повністю відповідає її уявленню про весільний бохо-шик. "Я довго не могла визначитися з брендом, оскільки дуже багато талановитих дизайнерів навколо, — розкриває секрети вибору модель. — Переглянувши багато колекцій, я все-таки вирішила зупинитися на Valentino. На початку моєї кар’єри саме дизайнери цього бренду підтримали мене й у світі весільних суконь вони все-таки одні з найкращих". Баррос відмовилася від класичної білої сукні, вибравши поєднання двох відтінків слонової кістки, що вигідно підкреслюють її засмагу. Також модель захотіла відкрити плечі, а шию прикрасила акуратним кольє Chopard.

Весілля Ани Беатріс Баррос і Каріма Ель Сіат
Весілля Ани Беатріс Баррос і Каріма Ель Сіат
Весілля Ани Беатріс Баррос і Каріма Ель Сіат
Весілля Ани Беатріс Баррос і Каріма Ель Сіат
Ана Беатріс Гаррос у весільній сукні

Подружки нареченої, а їх було три — бразильські моделі Ізабелі Фонтана, Адріана Ліма й Алессандра Амбросіо, були вдягнені в подібні кремово-рожеві сукні, а доньці останньої довірили виносити для молодих каблучки.

Ізабелі Фонтана, Ана Беатріс Баррос і Алессандра Амбросіо
Весілля Ани Беатріс Баррос і Каріма Ель Сіат

Продовжилося святкування гучною афтепаті й бразильською вечіркою наступного дня. Для останньої всі гості мали бути вдягнені в біле, а сама наречена вибрала сукню американського бренду Naeem Khan і тішилася, що їй вдалося перенести по-справжньому бразильську атмосферу на Міконос.

Ана Беатріс Баррос на афтепаті в сукні Roberto Cavalli

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.