До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі образи Леді Ґаґи у світовому турне фільму "Дім Ґуччі"

25 листопада в український прокат виходить "Дім Ґуччі" — одна з найочікуваніших драм року. Її головною зіркою стала артистка Леді Ґаґа, яка вкотре продемонструвала справжній акторський талант. Їй дісталася роль Патриції Реджіані — дружини одного з власників модного Дому Gucci Мауріціо Ґуччі, якого вбили на її замовлення. Кілька тижнів тому знімальна команда вирушила у світове турне на підтримку фільму, а кожен вихід виконавиці головної ролі ставав предметом обговорення. Ми згадали всі образи Леді Ґаґи, серед яких є не тільки вбрання цього італійського бренду.

Почалося промотурне 8 листопада в Лондоні, де відбулася світова прем’єра фільму. З такої важливої нагоди Леді Ґаґи, природно, віддала перевагу вбранню Gucci. Її вибір припав на яскраво-фіолетову сукню з високими розрізами й складним драпуванням на талії. Під час ходи спідниця-гофре ефектно розліталася, оголюючи ноги в чорних сітчастих панчохах. На окрему увагу тут заслуговують прикраси. На одному з пальців артистки красувалася масивна каблучка Tiffany & Co з платини й 18-каратного золота.

Реклама

Не менш ефектним став образ Леді Ґаґи й під час перебування в Лондоні. Кейп і сукня, прикрашені монограмою Gucci, стали квінтесенцією розкішного стилю, який глядач потім побачить на екрані.

Встигла зірка приміряти й пальто іншого відомого бренду — білосніжне пальто Celine, яке створив дизайнер Еді Сліман, Леді Ґаґа зробила центральним елементом свого образу. Гідною парою до нього стали металізовані лодочки й сумка Hermes.

У британській столиці Леді Ґаґа встигла продемонструвати не тільки бездоганний верхній одяг. На одному з афтепаті вона з’явилася в принадній сукні Nensi Dojaka — одному з найпопулярніших молодих брендів сьогодні. Знаменитості полюбили марку за віртуозну роботу з розрізами й прорізами.

Фінальним образом артистки в Лондоні став ансамбль Alexander McQueen, розшитий коштовним декором. Сукня-смокінг з вирізами з боків, шкіряне бюстьє й сітчасті панчохи перетворили Леді Ґаґу на справжню леді-вамп. А може це була репетиція майбутньої ролі?

Наступною зупинкою команди став Мілан. До італійської столиці моди Леді Ґаґа завітала в класичному пальті Valentino, а ось виявом її любові до епатажу стало взуття — босоніжки на величезній платформі, всипані глітером. Цей самий бренд став автором і її наступного образу з центральним елементом у вигляді леопардової сукні довжини міді.

Безпосередньо для самої прем’єри Леді Ґаґа вже зробила ставку на червоний у виготовленні Versace. До речі, цей бренд також згадується у фільмі "Дім Ґуччі", адже без нього неможливо уявити модну арену 1980-х.

Далі тур тривав уже в Нью-Йорку. Тут співачка продемонструвала чорну сукню з вирізами Valentino і срібний тренч Lanvin, який створили спеціально для неї. А втіленням справжнього голлівудського шику стала її поява на червоній доріжці — від Леді Ґаґи в оксамитовій сукні Armani Prive було важко відвести погляд.

Завершився масштабний тур у Лос-Анджелесі, де Леді Ґаґа сяяла в усіх сенсах цього слова. Співачка з’явилася перед шанувальниками в іскристій сукні-бюстьє Valentino з довгим спадним шлейфом. Одним словом — діва.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.