До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найяскравіші образи Леді Ґаґи в промо-турі до фільму "Зірка народилася"

11 жовтня в український прокат представили мюзикл "Зірка народилася", головну роль в якому виконала Леді Ґаґа. Цей фільм можна назвати головним в кінокар'єрі співачки, яку глядачі також пам'ятають з "Міста гріхів 2" і серіалу "Американська історія жахів".

Леді Ґаґа і Бредлі Купер на прем'єрі фільму "Зірка народилася" у Венеції

В "Зірка народилася" Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта (справжнє ім'я Ґаґи – прим.ред.) грає талановиту співачку Еллі, яка знайомиться з музикантом Джексоном Мейном, чия кар'єра вже добігає кінця. Між ними зав'язується роман, він допомагає їй досягти успіху, але чим популярнішою стає Еллі, тим складніше йому переживати власні невдачі.

Реклама
Кадр з фільму "Зірка народилася"

Партнером на знімальному майданчику став у Ґаґи актор Бредлі Купер, з яким вона вже півтора місяці подорожує по світу в рамках промо-туру до фільму. Образи для кожного публічного виходу артистка вибирає максимально ефектні. Наприклад, на світовій прем'єрі в рамках Венеціанського кінофестивалю вона з'явилася в розкішній сукні Valentino з ніжно-рожевого пір'я, що нагадує хмару повітряної вати, а на прем'єрі в Лондоні співачка приміряла королівський образ Alexander McQueen – її сукню з рукавами-буфами і пишним коміром точно оцінили б середньовічні модниці. Vogue.ua вибрав найбільш пам'ятні образи Леді Ґаґи в цих поїздках.

<b>LadyGaga_Promo</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.