До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: вагітна Дженніфер Лоуренс у Christian Dior

5 грудня в Нью-Йорку відбулася світова прем’єра фільму Адама Маккея "Не дивися нагору". Головні ролі в стрічці зіграли Дженніфер Лоуренс, Леонардо Ді Капріо, Меріл Стріп, Кейт Бланшетт і Джона Гілл. Вони ж і прийшли представити картину глядачам. На червоній доріжці Дженніфер Лоуренс, яка нині чекає на дитину від свого чоловіка Кука Мароні, з’явилася в сукні-кейпі, розшитій стразами Christian Dior. Легка сукня, спеціально розроблена для Дженніфер, була прикрашена кількома головними підписами нинішньої креативної директорки Марії Грації К’юрі, як-от грецький силует, стриманий золотий матеріал та елемент накидки.

Дженніфер Лоуренс у Christian Dior

Дженніфер Лоуренс з 2012 року є амбасадоркою бренду. Вона носила речі Christian Dior, зшиті для неї за індивідуальним замовленням ще за часів колишнього художнього керівника Рафа Сімонса, коли отримувала свою премію "Оскар" за книгу Silver Linings у 2013 році. Крім того, 2019 року вона вийшла заміж у весільній сукні бренду.

Дженніфер Лоуренс у Christian Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.