До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ненудний офіс: лайфхаки від Амаль Клуні, Вікторії Бекхем і королеви Летиції

Офісний дрес-код не такий і нудний, як може здатися на перший погляд. Звичайно, є установи, в яких діють "драконівські закони" щодо довжини спідниці і відтінку панчіх, але таких мало. Вбиратися весною на роботу, де проводиш значну частину часу, – це справді задоволення і творчий акт, від якого важко відмовитися. Пропонуємо вивчити кілька способів вдосконалити свій щоденний гардероб, щоб трудові будні заграли новими фарбами.

Шкіряні тренчі Амаль Клуні

Трапляється так, що і вічна класика у вигляді бежевих до неможливості плащів набиває справжню оскому. У цьому випадку ситуацію рятує шкіряний тренч. І якщо вже адвокат зі світовим ім'ям, яка веде складні процеси в найвищих судах, носить оригінальні і ненудні моделі Alexander Wang і Diane Von Furstenberg, то нам вже точно нема чого соромитися.

Реклама

<b>клуни</b>

Довжина максі Вікторії Бекхем

Хто сказав, що офісний наряд повинен складатися зі спідниці довжиною до колін і жакета, застебнутого на всі ґудзики. Цієї весни в моду повертаються летючі шовкові довгі спідниці. Носити їх можна як з офісними тонкими блузками, так і з "глухими" водолазками. Приклад Вікторії Бекхем підказує, що найбільш ефектний вигляд максі матиме з чобітьми на високих підборах.

<b>бекхєм</b>

Кюлоти королеви Летиції

Кюлоти, що так стрімко увірвалися в моду декілька сезонів тому, здавати свої позиції не збираються. Більш того, тепер їх носять не тільки зірки вуличного стрітстайла, а й цілком серйозні дами, такі як, наприклад, королева Летиція. Як правило, головна іспанка вдягає їх, заправляючи за пояс тонкі шифонові блузи, усуваючи, таким чином, тяжкість і "квадратність" силуету.

<b>летиция</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.