До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хід королеви: епатажний гардероб Селін Діон у Парижі

У Парижі завершився Тиждень високої моди, який вже складно уявити без головної гості в першому ряду – Селін Діон. Канадська співачка зі справжньою пристрастю і щирим задоволенням змінює кутюрні вбрання від показу до показу, радісно позує фотографам і під час шоу не приховує сильних емоцій.

Селін Діон у Парижі

Цього разу вона приїхала до Парижа за кілька днів до початку кутюрних показів і відразу ж взялася епатувати публіку. Свій марафон співачка почала з асиметричних джинсів українського бренду Ksenia Schnaider, які вдягнула з пухнастим рожевим топом. Потім вона пройшлася паризькими вулицями у сукні-балоні англійського дизайнера Річарда Квінна і приміряла сукню-бюстьє відтінку фуксії Miu Miu, додатково оздоблену воланом.

Реклама
Селін Діон у Ksenia Schnaider
Селін Діон у Miu Miu
Селін Діон у Richard Quinn

Не залишилися виходи в Парижі і без спорту. З цим співачці допомогли бренди Chanel і Off-White. Приталені силуети і без того струнку Діон зробили і зовсім крихітною.

Селін Діон в Off-White
Селін Діон у Chanel

Зі стартом показів образи співачки ставали ще вигадливішими. Ось вона приміряє яскраво-жовту міні-спідницю в парі зі строгим вузьким жакетом Ronald Van Der Kemp, а ось вже мчить на шоу Schiaparelli в чорній сукні з голою спиною і у незвичному капелюшку. Навіть футуристичні вбрання авторства голландки Іріс ван Герпен мають на ній органічний вигляд.

Селін Діон у Ronald Van Der Kemp
Селін Діон у Schiaparelli
Селін Діон в Iris Van Herpen

Однак останні дні Тижня високої моди артистка вирішила завершити на романтичній ноті – спочатку вона зачарувала натовп сукнею вершкового відтінку Alexandre Vauthier, а потім здобула порівняння з білим лебедем завдяки ніжній сукні Valentino.

Селін Діон в Alexandre Vauthier
Селін Діон у Valentino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.