До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Белла і Джіджі Хадід демонструють, як носити модні сандалії цього літа

Знамениті трендсеттери, сестри Белла і Джіджі Хадід, цього літа одноголосно підтримують зручне та миле взуття – хутряні сандалі Fluff Yeah різних літніх відтінків. Так, Джіджі замість кросівок Balenciaga Triple S робить ставку на пухнасте взуття сонячно-жовтого кольору в парі з велосипедками і об'ємним світшотом, а Белла поєднує улюблену рожеву пару взуття з утилітарним джинсовим образом.

Джіджі Хадід

Крім того, Джіджі Хадід цікаво комбінує нове взуття з вечірнім образом. Так, модель розмістила у своєму Instagram-акаунті світлину в брючному костюмі цукерково-рожевого кольору і пухнастих сандаліях приглушено-бузкового відтінку. Пізніше таке ж взуття показала Белла на вечірці в Монако. Схоже, цього літа всі модниці волітимуть носити сандалі, що нагадують зручні тапочки. Селена Гомес теж не змогла проігнорувати новий тренд: дівчина розбавила сірий спортивний образ ніжно-рожевими хутряними сандалями.

Реклама
Белла Хадід
Джіджі Хадід
Селена Гомес

Vogue.ua зібрав найстильніші хутряні сандалі, як у сестер Белли і Джіджі Хадід.

<b>сандалии меховые</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.