До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 літніх образів модниці Леоні Ганне

Леоні Ганне — одна з найпопулярніших fashion-блогерок у всьому світі. Мода — її пристрасть і нескінченне джерело натхнення. За тендітною довгоногою білявкою з блакитними очима стежать понад два мільйони підписників. Леоні регулярно ділиться на своїй сторінці яскравими образами в стилі колор-блокінгу, а також виставляє кумедні стильні відео, які потім розлітаються інтернетом.

У гардеробі модниці Леоні Ганне переважають чисті соковиті відтінки й пастельна кольорова палітра. Здається, що в арсеналі дівчини є речі й аксесуари всіх барв веселки. Життєрадісний гардероб Леоні відбиває її світогляд. Так, модниця на всіх фото й відео завжди усміхається і дарує позитив своїм підписникам. Дівчина з легкістю поєднує цитрусові велосипедки й маскулінний жакет кольору фуксії, ніжний лавандовий топ з пір’ям і лілові штани, а також яскраві бірюзові мінішорти й пастельний блакитний жакет. Якщо ви хочете навчитися не боятися комбінувати насичені відтінки, то пропонуємо надихнутися літнім вбранням Ганне. Vogue.ua зібрав 10 найкращих образів німецької streetstyle-зірки.

Реклама

<b>10 летних образов модницы Леони Ханне</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.