До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гості церемонії інтронізації імператора Японії

У Японії відбулася одна з найбільш очікуваних подій цього року – церемонія інтронізації імператора Нарухіто, який змінив на троні свого батька, імператора Акіхіто. На святковий захід запросили близько 200 політиків і членів королівських сімей з усього світу.

Церемонія інтронізації імператора Японії, Нарухіто
Церемонія інтронізації імператора Японії, Нарухіто
Церемонія інтронізації імператора Японії, Нарухіто

Так, на червоній доріжці сяяла королева Іспанії, Летиція, яка вибрала для заходу квіткову сукню іспанського бренду Matilde Cano. Причому, її ціна на офіційному сайті – всього €339. Представниці королівських династій з Північної Європи – королева Нідерландів, Максима, кронпринцеса Марія Датська і кронпринцеса Швеції, Вікторія – з'явилися на заході у вбраннях лавандово-фіолетової гами. Також на церемонії інтронізації була присутня і перша леді України, Олена Зеленська, яка обрала сукню довжиною до підлоги ніжно-лимонного відтінку українського бренду FROLOV. Доповнили образ напів прозорі рукавички і човники бежевого кольору.

Реклама

<b>NaruhitoCeremony</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.