До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Життя моделі: Валерія Караман у спецпроекті EMPORIO ARMANI і Vogue.ua

У портфоліо моделі Валерії Караман – зйомки для найбільших міжнародних брендів і глянцевих журналів. Але новою пристрастю дівчини зараз є кінематограф: вона активно знімається у кліпах, від CEPASA до "Пошлой Молли", а в травні фільм з її участю "Маяк" показували на Каннському кінофестивалі. У спецпроекті EMPORIO ARMANI і Vogue.ua Караман розповіла нам про свої модельні будні, стиль, татуювання і заодно приміряла новинки цього італійського бренду.

Одяг і взуття – EMPORIO ARMANI
Про model look

Вважається, що model look – це вузькі джинси, біла футболка, шкірянка і кеди. Такий набір одягу допомагає комфортно почуватися під час кастингів, коли за день потрібно встигнути відразу в кілька місць одночасно. Коли працювала у підлітковому віці, я просто намагалася вдягати темні речі з натуральних матеріалів, що підкреслювали мою фігуру, щоб не допускати помилок у стилі. Протягом останніх п'яти років я почуваюся комфортно в тому, що мені дійсно подобається. Іноді мої образи здаються занадто химерними деяким клієнтам, тому я просто ховаю кілька деталей в сумочку, поки їду в ліфті.

Реклама
Одяг і взуття – EMPORIO ARMANI
Про головну річ у гардеробі

Мій гардероб не можна уявити без суконь-футболок довжиною до підлоги, віддаю перевагу бежевим та чорним. Також я ніколи не знімаю персні, вірю в магію каменів, у мене їх дуже багато. Регулярно поповнюю колекцію під час подорожей – у мене є кільця з усіх кінців світу.

Про стиль

Мою особистість зазвичай кидає в крайнощі, тому мій стиль і зовнішній вигляд – це сукупність речей, що оточують і цікавлять мене. Часто, що бачу і чую, те і надихає. Наприклад, це може бути футболка з обкладинкою метал-бенду Gorgoroth, одягнена з джинсами, масивними африканськими кільцями і рюкзаком з блошиного ринку.

Одяг і взуття – EMPORIO ARMANI
Про зйомки в кіно

Кінематограф для мене з дитинства був похмуро-загадковим і привабливим. З 2016 року я з нетерпінням чекала виходу фільму "VVITCH" режисера Роберта Еггерса, дивилася всі інтерв'ю та трейлери. А на новий 2018 рік я загадала знятися в такому ж крутому фільмі жахів. Тому через кілька місяців була приємно здивована, що мене вибрали на роль головного жаху в новій кінострічці вищезгаданого режисера. Сценарій написав його брат Макс Еггерс, а його дружина Аллі стала тією людиною, яка вирішила, що русалкою в фільмі "Маяк" повинна бути саме я. Виявляється, що вона стежила за моїми акторськими експериментами.

Зйомки моїх сцен зайняли п'ять завершальних тижнів. Відбувалося це в Новій Шотландії, в Канаді. За цей час ми встигли здружитися як зі знімальною групою і виробництвом, так і з головними і практично єдиними акторами – Віллемом Дефо і Робертом Паттінсоном, з якими потім ще кілька разів бачилися вже після закінчення знімального процесу. На останньому Каннському фестивалі нашу кінокартину навіть відібрали для участі в "Двотижневику режисерів", де я вперше її і побачила на великому екрані від початку і до кінця. Якщо чесно, я плакала.

Одяг і взуття – EMPORIO ARMANI
Про татуювання

У мене – 11 татуювань, але моїм улюбленим зараз є середньовічна русалка. Мені його набила прекрасна Марина Свиридова, більше відома як Krasivity, для мене вона – людина мистецтва і я з гордістю ношу на своєму тілі її картину. А ще мене, як казкову принцесу, охороняє дракон на плечі. Мені його "підселив" найкрасивіший хлопчик з Києва, Влад Old Nyc.

Одяг і взуття – EMPORIO ARMANI
Порада моделям-почактівцям

Боротися з лінню і не переїдати перед сном.

Фото: Lesha Lich

Стиль: Olaa Zhyzhko

Модель: Valery Karaman

Одяг: EMPORIO ARMANI

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.