До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усе в світі пов'язане: RITO весна-літо 2018

Бренд RITO і трикотаж вже стали синонімами, а девіз марки "Все в світі пов'язане" в кожній новій колекції містить нову інтерпретацію. Не став винятком і сезон весна-літо 2018, в якому команда RITO черпала натхнення у роботах Миколи Реріха.

Дизайнер RITO Альона Пікуль взяла за основу картини Реріха "Сходинки Гімалаїв" і "Райський сад". Їхній контрастний настрій надав колекції динаміки й різнохарактерності. Так, "Сходинки Гімалаїв" – це холодна й строга графіка у поєднанні з усіма відтінками сірого й синього, а "Райский сад" навпаки додав романтики й грайливості, без яких важко уявити весняний сезон.

Реклама

Силуети колекції, в свою чергу, натхненні епохою вікторіанства – високі коміри, архітектурні блузи і жорсткі спідниці, виготовлені з трикотажу, мали легкий і сучасний вигляд. Однією з ключових моделей сезону стали об'ємні пальта, про які в RITO навіть жартують, що жителька того часу змогла б легко сховати під ним своє плаття з турнюром, адже краса і практичність в сучасному світі пов'язані як ніколи.

Фото: Гліб Губа

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.