До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Навколо світу: колекція Christian Dior Couture осінь-зима 2017/2018

Чим надихалася Марія Грація-К’юрі при створенні нової колекції Dior от кутюр можна було подивитися в цьому відео. Сама робота була представлена під назвою Christian Dior in the world. Подорож з Північної Америки до Південної, в дикі нетрі Амазонської низовини, потім в Японію, Італію і далі по світу. Для такої нескромної подорожі й образи були вибрані відповідні.

Christian Dior Couture осінь-зима 2017/2018

У колекції можна знайти як елементи уніформи мандрівників 19 сторіччя, так і складну азійську вишивку. Комбінезони й окуляри пілотів, пальчатки й капелюхи дам-першовідкривачок, пончо, схожі на індійський верхній одяг та "глухі" пальто з бантами біля комірців – попри масу різних елементів, колекція вийшла гармонійною та чистою. До речі, натхненням при її створенні став "Атлас європейських тварин" художника П’єтра Руфо, з яким Марія-Грація К’юрі знайома ще з часів роботи у Valentino.

Реклама
Christian Dior Couture, осінь-зима 2017/18
Christian Dior Couture, осінь-зима 2017/18

Особливої уваги в колекції заслуговують фактури подолів довгих суконь, які були вирізані на 3D-принтері. Їх складну графіку підкреслювали фігури диких африканських тварин, що були декораціями шоу.

Christian Dior Couture, осінь-зима 2017/18
Christian Dior Couture, осінь-зима 2017/18

Усю колекцію можна проглянути в розділі ПОКАЗИ.

Читайте також:

Якою буде нова колекція Dior Couture

Перша колекція бренду Dundas

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.