До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: вересень 2017

Вересневий номер Vogue UA – точка відліку нового модного сезону осінь-зима 2017/2018. Свіжий погляд на моду нульових, архітектурні силуети, актуальні тканини, асиметрія – як у крою, так і в аксесуарах, – баланс розкоші й простоти.

"Час прямого цитування минув, – каже Ольга Сушко, головний редактор Vogue UA. – Ідеї нульових переплелися і з чіткістю силуетів 1980-х, і з трендами 1990-х, перш за все – з мінімалізмом. Новим колекціям важко хоч у чомусь дорікнути". Підвердженням цієї думки стали зйомки: "Новий світанок", присвячена Balenciaga – квінтесенція моди нульових у сучасній інтерпретації, "Одного разу в Америці" – ода елегантному стилю часів Великої депресії в осінніх колекціях, і "Драйв" – буяння кольору і фактур на тлі блискучих американських траків.

Реклама

Головною героїнею cover story "Сяйво" стала австралійська модель Чарлі Фрейзер. У ніжно-рожевій шовковій сукні Prada, без макіяжу, в напівпорожньому номері готелю Carlyle у Верхньому Іст-Сайді, вона, як чистий аркуш, на якому можна відобразити усі актуальні правила моди – чистої, бездоганної, легкої.

Цей номер – чисте натхнення, триб'ют ранньої осені – найчеснішої пори року, ковток повітря після жаркого літа, яке встигло всім добряче набриднути.

Фото: Alexander Saladrigas
Стиль: Simon Elmalem
Зачіски: Shinya Nakagawa @Artist NY

Макіяж: Homa Safar з використанням Charlotte Tilbury
Асистент фотографа: Casanova Cabrera
Асистент стиліста: Gitit Dabush
Кастинг: Neill Seeto @IMA Casting

Виробництво: www.newyorkdaylightstudios.com

Модель: Charlee Fraser @IMG

Вдячність за сприяння в зйомці – The Carlyle, A Rosewood Hotel, New York

Читайте також:

Б'юті-тренд: оксамитові губи

Найвпливовіші жінки у світі мистецтва

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.