До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ретрофутуризм в колекції NADIA YURKIV осінь-зима 2017/18

Для роботи над осінньо-зимовою колекцією дизайнерка черпала натхнення у футуристичних фантазіях епохи космічної гонки і перших обчислювальних машин. Мрії про нечуваний технічний розвиток, який уможливить подорожі до інших планет і зірок, створення штучного інтелекту стали головними темами колекції. Переосмислення тієї епохи і ретрофутуризм дав назву колекції – "Unfuture".

NADIA YURKIV осінь-зима 2017/18

При створенні образів для сезону осінь-зима 2017/18 використовувалась особлива конструкція кишень та комірів, и воротников, дугоподібний крій рукавів та колош. На ручну вишивку дизайнера надихнули марсіанські льодовики. В колеції є класичні жакети і брюки, сукні, комбінезони, куртки-косухи, прикрашені ручною вишивкою, легкі пальта та трикотажні светри ручної й машинної в'язки. Серед аксесуарів – головні убори, що нагадують шапки пілотів і сумки-мішки з фарбованого деніму. У кольоровій гамі домінують чорний та сірий кольори, а також є вкраплення оранжевого, відтінків блакитного з яскраво-жовтими акцентами.

Реклама

<b>ny</b>

Читайте також:

Колір осені за версією Pantone: блакитна лагуна

Новий сезон UFW: яким він буде

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.