До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розумний підхід: DZHUS весна-літо 2021

Етичне виробництво нині панівна тема в модній індустрії. Бренд DZHUS підійшов до нагальної проблеми не тільки через використання правильних матеріалів (колекція виготовлена з матеріалів cruelty-free), але також вирішив привернути увагу до важливості перероблення вторсировини й повторного використання речей. Нова колекція для сезону весна-літо 2021 під назвою ECOPACK натхнена різноманітністю світу паковання. Численні коробки, пакети й обгортки перетворилися на предмети модного гардероба.

DZHUS весна-літо 2021

Головна ідея бренду цього разу — постаратися мінімізувати нестримний шопінг. На допомогу корисній ініціативі й було створено колекцію, всі речі якої є трансформерами й здатні, за задумом авторів, будь-якої миті іммігрувати під сумки. Що далі, то більше, немов у відомому фільмі — штани перетворюються... на комбінезон, а шорти — на блузки.

Реклама
DZHUS весна-літо 2021

До речі, новою колекцією бренд DZHUS відзначає своє десятиріччя. Додатковим супроводом також став ексклюзивний допрем’єрний показ відеолукбуку DZHUS весна-літо 2021, який зняла режисерка й операторка Anya Bod. За саундтрек і відео відповідав музикант Tyler Legat. Взуття з етичних матеріалів надав бренд House Martin.

DZHUS весна-літо 2021
DZHUS весна-літо 2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.