До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Машинне відділення: Ralph Lauren осінь-зима 2017/18

Як і обіцяв Ральф Лорен, показ його бренду в рамках Тижня моди в Нью-Йорку відбувся у власному гаражі дизайнера. Двоповерхове сховище в Бедфорді (Бруклін) вміщує близько 60-ти рідкісних ретромобілів Ferrari, Mercedes-Benz, Bugatti і Bentley, а його колекція визнана однією з найдорожчих у світі. "Мої машини завжди були для мене джерелом натхнення. Я бачу в них мистецтво в русі", – прокоментував Лорен локацію.

Ralph Lauren осінь-зима 2017/18

Кольори колекції перегукувалися з відтінками капотів ретро-автомобілів – червоний "феррарі", чорний "бентлі" і жовтий "ламборджині". До речі, після показу всі речі надійдуть до магазинів, в Будинку вирішили не здаватися і діяти за схемою see now buy now.

Реклама
Ralph Lauren осінь-зима 2017/18

Попри чутки про фінансові проблеми в одному з флагманів американської моди і розмови про закриття окремих ліній, колекція має цілком успішний вигляд з точки зору комерції. Криза модних ідей призводить до того, що класичні костюми-трійки, сукні-комбінації й ідеально скроєні штани стають новим откровенням.

Ralph Lauren осінь-зима 2017/18
Ralph Lauren осінь-зима 2017/18
Ralph Lauren осінь-зима 2017/18

Весь показ можна побачити тут.

Читайте також:

Вінтажна колекція Ralph Lauren виставлена на продаж

Streetstyle: Тиждень моди в Нью-Йорку. Взуття та аксесуари

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.