До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стильна, модна, молодіжна презентація SUPPORT by Poustovit

Усе трендове і найактуальніше учора зібрала в Києві Лілія Пустовіт і її молода команда у столичному барі "Окно": музику ставив Сергій Тарановський з 20ft Радіо, світшоти "Лівий берег. Правий берег" демонстрували моделі з агенції Cat-b, коктейлі віскі-сауер готували Роман Данько і Coco Brice. Так відбувалась презентація бренду SUPPORT by Poustovit, аж поки її не перервав візит поліції: надто вже гучно грала музика. Зрештою це означає лише те, що вечірка мала успіх.

Саме Київ і його символіка надихали бренд на створення першої колекції. Більшість виробів прикрасили листям каштану і двома смужками, які символізують єдність міста по обидва боки Дніпра. Першу колекцію бренду SUPPORT by Poustovit творила молода команда: Віра Фатеєва, Олена Щербань, Сістан Варвара, Марія Федотовських, Костя Чикуров, а також фотограф Аліна Гонтар – автор усіх фото- та відеоматеріалів. Поглянути на їхню роботу прийшли стиліст і репер Анна Зосімова, молоді Vogue-girls Емілі Арфуш і Діана Тедеєва та зірки українського альтернативного Instagram.

Реклама
Лілія Пустовіт
Лідія Петрова
Анна Зосімова
Саша Злих
Емілі Арфуш
Аліна Гонтарь
Ірина Ковальчук
Ельміра Мусаєва
Дмитро Євенко, Ігор Кіріков
Аліна Гельзіна
Тетяна Соловей
Вєня Брикалін
Ярослав Бугаєв
Сергій Тарановський
Лілія Пустовіт, Діана Тедеєва
Саша Кугат
Тетяна Соловей, Веня Брикалін
Coco Brice

Читайте також:

In My Studio: Vogue UA в гостях у POUSTOVIT

Poustovit Resort 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.