До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Повний спектр: Gudu осінь-зима 2020/2021

Для сезону осінь-зима 2020/2021 засновник і креативний директор бренду Gudu, Лаша Мдінарадзе представив яскраву колекцію, у якій розбавив звичну палітру неоновими і насиченими кольорами і принтами.

Gudu завжди вирізнявся особливою еклектичністю і всебічністю колекцій. Мдінарадзе не втомлюється знаходити нові види крою, поєднувати, здавалося б, непоєднувані фактури і барви, нашаровувати і комбінувати різні елементи. При цьому дизайнеру вдається зберегти елегантність і підкреслити жіночність.

Реклама

У новій колекції Мдінарадзе використовує різні стилістичні прийоми: гофре і плісе, фактурність, розмаїття матеріалів (від латексу до люрексу), анімалістичні та графічні принти, а також багатий декор.

У сезоні осінь-зима 2020/2021 Gudu віддаляється від oversize-естетики і представляє більш витончені силуети: максіспідниці, довгі сукні, обтислі топи і боді. Особливо гарний вигляд має верхній одяг: шуба в стилі мілітарі, блискучий пуховик і шкіряні жакети.

Переглянути всю колекцію GUDU осінь-зима 2020/2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.