До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Парне катання: найцікавіші колекції взуттьовиків та знаменитостей

Італійський взуттєвий бренд Giuseppe Zanotti оголосив про нову колаборацію з Дженніфер Лопес. Співачка вдруге погодилася створити колекцію для марки в минулому році, а в серпні 2017 року пари взуття від найгарячішої артистки можна буде придбати в усьому світі. Ціни варіюються від 1495 до 2800 доларів, і назви її туфлі мають найромантичніші. Замшеві ботильйони з заокругленим носом, підборами, що ніби кришталеві, й тоненьким ремінцем на щиколодці Лопес лагідно називає Пучі, як героїню фільму "Співак". Ботфорти зі шнурівкою від верху до низу називаються Маріса, на честь боязкої зовні і сміливої всередині "пані покоївки". Гостроносі ботильйони зі всипаною кристалами п'яткою отримали ім'я "дівчини з Бронкса" Герті. А "голі" босоніжки — Гарлі, ім'я детектива з "Відтінків синього".

<b>джен</b>

Реклама

Подібні колаборації цікаві не лише тим, що піднімають продажі Будинку, скільки показуються особистий смак та стиль знаменитості, яка працює над колекцією.

Дженніфер Лопес



Vogue.ua обрав найбільш плідні нещодавні випадки співпраці знаменитостей і модних дизайнерів.

2017 рік: Casadei Х Lena Perminova

Одна з найсвіжіших колаборацій – у цьому році до роботи бренд залучив модницю й маму трьох дітей Олену Пермінову. У капсульній колекції всього дві пари ботфортів з телячої шкіри (закриті й зі шнурівками), байкерські ботильйони, туфлі кольору шампанського й ботильйони на платформі. "Це взуття пасує до будь-якого одягу. Високі чоботи, до прикладу, я носитиму з об'ємними речами, пуловером, толстовкою, косухою чи сукнею-сорочкою. Човники вдягну з коктельною сукнею чи рваними джинсами. А без байкерських ботинків взагалі нікуди", – коментує свою працю Олена. Пермінова вже встигла протестувати всі пари на Міланському тижні моди і за зручність готова ручатися.

<b>перминова</b>

2016 год: Rihanna x Manolo Blahnik

У 2016 році Ріанна створила джинсову колекцію для Manolo Blahnik, яка продавалася в Лондоні, Нью-Йорку та Гонконгу. Ціни були від 767 до 3483 доларів. Співачка з повагою поставилася до спадщини бренду і постаралася зберегти аристократичний дух Manolo Blahnik, але не обійшлося без впливу індивідуального стилю і смаку екстравагантної артистки. Звичайно, багато деніму, леліток, вишивки, ременів на щиколодках і навіть на стегнах – усе дуже в дусі співачки, зухвало і сексуально. Особливо ефектний і по-хорошому зухвалий вигляд мали джинсові ботфорти з підв'язками.

<b>рианна</b>

2015 рік: Aquazzura Х Poppy Delevingne

Британська модель Поппі Делевінь та італійська марка Aquazzura два роки тому створила капсульну колекцію взуття для круїзного відпочинку. Поппі багато подорожує і з кожної подорожі привозить одяг та прикраси в національному стилі. Одним з найулюбленіших сувенірів стали сережки з підвісками у вигляді зірок, сонця й півмісяця, придбані в Сен-Тропе. Вони й навіяли містичний настрій усій колекції. Дизайнер Едгардо Озоріо та Поппі Делевінь провели багато часу, працюючи у флорентійській студії Aquazzura. Результатом спільної творчості стала лінія з 9 моделей у декількох кольорових варіаціях. Вишукані еспадрильї, сандалі та балетки на зав'язках для денних прогулянок вузькими вуличками південних міст. Босоніжки на підборах запаморочливої висоти для вечірніх веселощів. Ботильйони й чоботи з грайливими кісточками на прохолоднішу погоду.

<b>поппи</b>

Читайте також:

Дженніфер Еністон та ще 10 знаменитостей у квітковому вбранні

Мережива: нова колекція Christian Louboutin Pre-Fall 2017

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.