До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Діти в моді: чоловіча колекція Balenciaga весна-літо 2018

У Парижі відбувся показ чоловічої колекції Balenciaga сезону весна-літо 2018. І попри те, що креативний директор бренду Демна Гвасалія перевіз до Цюриху лиш офіс власного бренду Vetements, моделей для шоу Balenciaga він також шукав на вулицях тихого швейцарського містечка.

Balenciaga Spring 2018

Піджаки та плащі з гіперболізованими плечима, сорочки з життєрадісними принтами в стилістиці 90-х минулого сторіччя, які також слугують алюзією на костюми героїв головного серіалу того десятиріччя Twin Peaks, та брюки, що складаються з різних видів тканини, стали основою колекції. Спортивну секцію закривали дощовики, вітровки та худі розміру oversize. У першому ряду сидів Кайл Маклахлен. А найприємніше враження справили діти, які крокували поруч, а деяких несли на руках похмурі цюріхські чоловіки. Як розповів сам Демна, він був натхненний "молодими татками зі своїми дітьми у парку".

Реклама

До речі, вже 22 червня колекція буде доступною для попередніх замовлень.

<b>balenciaga small</b>

Повністю переглянути колекцію можна за посиланням.

Читайте також:

10 главных деталей коллекции Prada весна-лето 2018

Демна Гвасалия отказывается от модных показов​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.