До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Море всередині: колекція Vozianov весна-літо 2018

Показ колекції Федора Возіанова під назвою "Наслідування моря" почався під шум прибою. Саундтрек плавно перетік в ніжні та трохи сумні французькі мелодії. Дівчата на подіумі також нагадували селянок з Провансу – накрохмалені чепчики та тонкі косинки на волоссі, легкі вільні сукні з трохи завищеною талією. Сам дизайнер охарактеризував колекцію як: "Холодно-романтичну, бо море – це не тільки дуже красиве середовище, а й доволі агресивне".

Vozianov весна-літо 2018

Словом, за задумом Возіанова, завжди потрібно бути готовим до захисту та в одязі з колекції весна-літо 2018 він як раз продумав всілякі захисні опції, які йдуть в комплекті з легкістю та практичністю матеріалів, а також точним інженерним кроєм, натхненним панциром морських черепашок – красивим, ергономічним та дуже міцним.

Реклама
Vozianov весна-літо 2018

Деталі колекції: селянські шапочки та хустки, сукні, скроєні з довгих смужок напівпрозорої тканини, пов'язки, розшиті перлами, одягнені на одне око – на піратський манер.

Відтінки: ванільний, колір пастили, зефірно-рожевий, білий, сатиновий чорний, перлинно-сірий та гірчичний.

Vozianov весна-літо 2018

Ще однією цікавою особливістю стала безпосередня участь дизайнера в показі. Стоячи поруч з подіумом, він малював на телефоні ескізи суконь, і вслід за малюнком, що з'явився на великому екрані, на "язик" виходила модель в намальованому вбранні.

<b>возианов 31.09</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Читайте також:

Кінець історії ілюзії: новий міні-фільм Miu Miu

Рекламна кампанія Tom Ford осінь-зима 2017/18

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.