До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Між сторінок: лукбук Bobkova весна-літо 2018

Дизайнерка Христина Бобкова нову весняно-літню колекцію присвятила старим книгам. "Затерті корінці, пожовклий папір, шурхіт сторінок, аромат шкіри й друкарські запахи – ностальгійні відчуття, які поступово зникають з сучасного життя, – розповідає дизайнер Христина Бобкова. – І саме про них мені захотілося нагадати в новому сезоні".

Ефекту найтоншого паперу та картону Христина Бобкова досягла за допомогою використання бавовняної тафти й сумішевих матеріалів. Також вона активно працювала зі шкірою та шовком. Кольорова гама колекції була обрана за цими ж принципами – бежевий, пудровий, кремовий і всі відтінки рожевого виглядали ніжно й делікатно, надаючи фірмовим силуетах Bobkova більше жіночності.

Реклама

Ще одним нововведенням стало впровадження в практичний урбанізм Bobkova романтичної української лірики. Так, сукні, блузи і штани складного крою були пронизані шовковими стрічками, що відсилають до українського вінка. За словами Христини Бобкової, ця ліричність з'явилася завдяки стилістові Наталі Каменській, яка в новому сезоні співпрацювала з брендом.

<b>BobkovaLookBook</b>

Читайте також:

Українські дизайнери обирають ідеальне осіннє пальто

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.