До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кольорові сни: Marc Jacobs весна-літо 2018

Тиждень моди в Нью-Йорку просто був зобов'язаний завершитися на такій життєрадісній ноті, як показ Марка Джейкобса. Хто ще здатен так повеселитися й струснути злегка модний світ, що пригальмовує, а також показати, що мода все ще живіша від живих.

Marc Jacobs весна-літо 2018

Під музику з французького фільму "Diva" 1981 року моделі (Белла і Джиджи Хадід, Кендалл Дженнер, Тедді Квінліван, Селена Форрест, Тейлор Гілл, Лексі Болінг і Бінкс Волтон і Кая Гербер, яка закрила шоу) крокували подіумом зі старих дерев'яних дощок в Збройової Палаті в неймовірно соковитих нарядах, доповнених шовковими тюрбанами авторства Стівена Джонса і з великими сумками через плече. До речі, тюрбани були натхненні образами гарни подруг Марка, Софії Копполи і Кейт Мосс. Ляльковий рожевий, ядерна фуксія, сицилійський апельсин, небесна , сицилийский апельсин, небесная бірюза, жовтий, як у курча, листяний зелений, словом – усі відтінки Crayola – здавалося, що дизайнер вирішив змішати найяскравіші барви в одному божевільному коктейлі, і йому це вдалося поза всяким сумнівом. Додатковими "посилювачами смаку" стали дорогоцінні лелітки, пір'я марабу і довгі рукавички. Нема сенсу виділяти окремі речі (окрім, звичайно, гігантської оранжевої косухи) так як уся колекція має вигляд гармонійного твору, з якого складно витягти хоча би одну цитату без ризику розмотувати цей клубок до безкінечності.

Реклама
Marc Jacobs весна-літо 2018
Marc Jacobs весна-літо 2018

За словами дизайнера, нова робота стала: "Переосмисленням пір року, одного разу за межами міського пейзажу Нью-Йорка". За легендою, Джейкобс для роботи над колекцією відправився у літню відпустку в тропічний рай, такий собі dreamworld, саме там він зібрав усі ці яскраві тропічні кольори. Але при цьому, всі ці речі матимуть прекрасний вигляд і на вулицях великих міст. Колекція змусила згадати про ті часи, коли Джейкобс буквально провернув революцію своєю колекцією для Perry Ellis весною 1993 року й поза сумнівом стала "найпоживнішою" для очей та мозку.

Marc Jacobs весна-літо 2018
Marc Jacobs весна-літо 2018
Marc Jacobs весна-літо 2018

Весь показ можна подивитися тут.

Читайте також:

Главные тренды сезона: Красный​

Шик и блеск: Coach 1941 весна-лето 2018​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.