До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лісова пісня: капсульна колекція Varenyky Fashion

Спеціально до Alfa Jazz Fest, який пройде з 23 по 27 липня, бренд Varenyky Fashion випустив капсульну колекцію – MAVKA. Ця субота на фестивалі буде днем вишиванки, тож редакція Vogue рекомендує подбати про свій аутфіт завчасно. Кажуть, що всім, хто вдягне вишиванку з колекції MAVKA на фестиваль, усміхнеться доля і випаде нагода зустріти своє кохання. Музичне чи реальне – хто зна!

<b>вареники новые</b>

Реклама

У новій колекції MAVKA гармонійно поєдналися духовне багатство й зовнішня краса. Вона розкривається в орнаменті-оберезі "Родове дерево", який несе в собі древню магічну силу, оновлюючи власника, захищаючи й оберігаючи, що дуже актуально при відвідуванні масових заходів. Героїнею зйомки фотографа Віталія Мельникова стала художниця Марія Оз (dukhovnoe_litso), яка дуже нагадує справжню Мавку; за макіяж та зачіски відповідали майстри салону Backstage.

"Мавка – це пісня лісу, безсмертна сила природи, яка у своїй силі стає вічним джерелом натхнення для творців. Якщо звернутися до класики, то ми можемо глибше зрозуміти образ Мавки у прекрасному творі Лесі Українки "Лісова пісня", в поетеси Мавка – це символ вічної молодості, любові й музики. Адже серце Мавки розквітає у той момент, коли вона чує музику свого коханого Лукаша. Ця історія стала нашим головним інсайтом при створенні капсули для кращого музичного фестивалю, який ми дуже любимо", – каже Лебедєва, засновниця бренду Varenyky Fashion.

<b>и еще вареники</b>

Varenyky Fashion – український бренд одягу, в основі якого – повага до вікових традицій українського костюму й сучасні модні тенденції. Кожен символ, орнамент, оберіг, вишитий на сорочці чи блузці, має свій сенс. Всі вироби створені з якісних натуральних тканин та ниток, а палітра кольорів сукна вражає: від класичного чорно-білого до індиго, шафранового й перлового. У Varenyky Fashion є також колекції жіночих обережних вишиванок, вінчальних суконь, чоловічих і дитячих вишиванок, і навіть презентована шкільна форма. Особливо цікавою видається спеціальна колекція ювелірних виробів з оберегами.

Гармонійне поєднання вічних цінностей з сучасними трендами робить Varenyky Fashion унікальним брендом, вбрання якого оберігають і нагадують про нашу жіночність.

Всю колекцію можна побачити в магазині та на сайті бренду.

Адреса магазину: м. Київ, вул. Жилянська, 54, тел. (063) 073 06 10

Varenykyfashion.com.ua

Instagram @varenykyfashion

Minivarenyky.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.