До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хай розпочнеться цирк: як минуло шоу Moschino в Лос-Анджелесі

Джеремі Скотт любить і вміє влаштовувати яскраві шоу. Цього разу чоловічу колекцію сезону весна-літо 2019 і жіночу круїзну він показав в Лос-Анджелесі, де запросив гостей в цирк під назвою Moschino.

Замість подіуму – арена, поруч з моделями в яскравих і строкатих образах – професійні жонглери і акробати, а гості, як в дитинстві, не могли відвести погляду від того, що відбувається. Занурити всіх в безтурботний світ цирку, Джеремі Скотт вирішив не просто так: "Подивіться навколо, індустрії сьогодні як ніколи не вистачає безтурботності і веселощів, я просто хотів всіх розслабити і подарувати щирі емоції. Ця колекція – гімн фантазіям, різноманітності та екстравагантності".

Реклама

На подіумі це отримало вираження в низці образів, в яких можна було впізнати найрізноманітніших циркових персонажів: клоунес в квітчастих сукнях, яким слідували силачі в обтягуючих блискучих комбінезонах, за ними виходили спокусливі фокусниці і приборкувачки хижаків. А серед моделей шоу, що перевтілилися в них: Алессандра Амбросіо, Сара Сампайо, Ізабелі Фонтана і Стелла Максвелл, багатьох з них складно було впізнати під шарами гриму і одягу, завдяки чому було особливо цікаво вдивлятися в кожен з 89 образів.

Переглянути всю колекцію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.