До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Savage x Fenty: що слід знати про бренд спідньої білизни Ріанни

Новина про те, що Ріанна запускає власний бренд білизни, з'явилася зовсім недавно в Instagram-акаунті співачки. За декілька годин до офіційного старту продажів Vogue.ua розповідає про всі деталі першої колекції Savage x Fenty.

Загалом, Savage x Fenty складатимуть 90 одиниць. Це буде не лише спідня білизна, але також піжами, футболки і аксесуари. Ймовірно, виходитиме чотири капсули на рік. Поки що основна лінія названа On the Reg і складається з бра великої палітри відтінків. Колекція U Cute – по-дівочому ніжна лінія, з безліччю мережива. Лінія Damn, навпаки, рішуче сексуальна і в ній є комбідреси, пояси для панчішок і різні боді. І, нарешті, для справжніх bad girl Ріанна придумала лінію Black Widow, яку в бренді описують як "ризиковану і ультрасексуальну".

Реклама
Фото: Instagram @badgalriri

"Я хочу показати, що спідню білизну можна представляти по-різному, це не обов'язково повинна бути глянцева відретушована картинка. Ми не мусимо все життя жити в одному типі білизни, адже так весело експериментувати з нею. Сьогодні можна відчувати себе безтурботною кокеткою, а завтра – справжньою фатальною спокусницею. Світ білизни – це цікаво і ризиковано. Для мене важливо, щоб жінки цінували свою красу і не боялися висловлювати свої бажання та індивідуальність", – поділилася Ріанна.

Фото: Instagram @badgalriri

Як і анонсувала Ріанна раніше, розмірна лінія бренду буде на рідкість обширною. Розміри бра – від 32A до 44DD (вартість від 39 до 59 доларів), нижня частина від XS до 3XL (до 29 доларів). Корсети, комбінезони та халати коштуватимуть від 69 до 99 доларів, а наручники Savage x Fenty обійдуться в середньому від 18 до 29 доларів. Міжнародну доставку планують здійснювати в 210 країн світу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.