До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чим запам'ятався Тиждень моди в Лондоні весна-літо 2018

Другий і найкоротший з усіх Тижнів моди, лондонський, завершився. Тривалість заходу як ніколи краще позначилася би на якості. Burberry, Gareth Pugh, Mary Katrantzou, Simone Rocha, J.W.Anderson, Erdem і Chalayan – в англійській столиці представили свої колекції головні модні інтелектуали. Хтось надихався гардеробом Єлизавети Другої, а хтось сумував з приводу знеособлення через нові технології та гаджети. Vogue.ua підбив підсумки одного з головних заходів цієї осені в Лондоні.

Emilia Wickstead, Erdem і Roksanda
Emilia Wickstead весна-літо 2018

Сукні джазових співачок з цупкої парчі пляшкового кольору Erdem, стрічки й капелюхи Марії-Антуанетти Emilia Wickstead і сукні з золотою бахромою Roksanda – найефектніші та найжіночніші колекції представили саме ці бренди. Повний огляд робіт дизайнерів можна прочитати тут.

Реклама
Peter Pilotto, Chalayan і Topshop
Topshop весна-літо 2018

Тиснути інтелектом теж треба вміти. А ще більшої майстерності потребують вибухові коктейлі з інтелекту та гумору. Це, як ніколи краще, виходить у Peter Pilotto, Chalayan і Topshop. За лінком можна прочитати про все, що надихало розумних та сміливих.

Simone Rocha, J.W.Anderson і Mary Katrantzou
Mary Katrantzou весна-літо 2018

Рідкісний дизайнер може обійтися в своїй творчості без дитячих спогадів й переживань. Ляльки з гіпсовими обличчями, конструктори LEGO й рожеві фламінго – в брендах Simone Rocha, J.W.Anderson й Mary Katrantzou знають, як трансформувати сонячних зайчиків на стінах дитячої кімнати на життєрадісні й комерційно успішні колекції. Почитати більше можна тут.

Burberry осінь-зима 2017/2018
Burberry весна-літо 2018

Британський модний Будинок Burberry один з небагатьох, хто вирішив не зупинятися і втілити в життя ідею продавати коллекції "просто з жару", тобто одразу з подіуму, й тому нова робота була промаркована як "осінь-зима 2017/18". Крістофер Бейлі знову продемонстрував свою віртуозну майстерність балансу між минулим і майбутнім, змішавши знакову для бренду "клітинку", про яку довелося забути на багато років через неправильні асоціації з англійськими футбольними бешкетниками з елементами гусарських мундирів і бабусиними кардиганами. Повний огляд показу можна знайти тут.

Streetstyle в Лондоні: образи й деталі

Тиждень моди неможливо уявити без гостей, які іноді нагадують райських птахів, а іноді й міських божевільних. 75 найяскравіших "луків" Тижня моди в Лондоні можна побачити тут, а роздивитися сумки й аксесуари детальніше за цим лінком.

Читайте також:

Урок модної дипломатії від Бріджит Макрон

Ріанна приміряє головний колір наступної весни

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.