До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Під Ейфелевою вежею: Chanel Couture осінь-зима 2017/2018

Перед самісіньким початком показу в Instagram-акаунті бренду з’явилося невеличке відео – камера літала навколо маленької версії Ейфелевої вежі, яку команда декораторів створила в Grand Palais, де проходив показ Chanel Couture. При цьому було видно й справжню вежу, через прозорі склепіння стелі Великого Палацу.

Instagram @vogue_ukraine

Та насправді конструкція була не така вже й мала. "Я під Ейфелевою вежею – чи принаймні під її версією Карла для Chanel. Ви мене помітили?!?", – дотепно написала С’юзі Менкес у своєму Instagram.

Реклама
Instagram @suzymenkesvogue

Стільці для гостей шоу, дуже подібні до тих, що стоять у Саду Тюїльрі, були розставлені на піску, а моделі крокували серед дерев та кущів, ніби в справжньому парку.

Instagram @suzannekoller

Невеликі акуратні капелюшки й округлі рукави, прямі силуети, які так поважала сама Габріель Шанель, і строгі лінії класичних жакетів, вишивка камінням та аплікації у вигляді троянд на кишенях, рукави "обладунки" та скромний декор у вигляді бантів – колекція розкішна й стримана водночас. Карл Лагерфельд вкотре довів невичерпність своїх внутрішніх резервів.

Chanel Couture осінь-зима 2017/18
Chanel Couture осінь-зима 2017/18
Chanel Couture осінь-зима 2017/18
Chanel Couture осінь-зима 2017/18

Усю колекцію дивіться у розділі ПОКАЗИ.

Читайте також:

Облачный атлас: Giambattista Valli Couture осень-зима 2017/2018​

Навколо світу: колекція Christian Dior Couture осінь-зима 2017/2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.