До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші кадри колекції CHAKSHYN весна-літо 2018

Головним джерелом натхнення для дизайнерів бренду CHAKSHYN Діми Чаюна та Антона Якшина послугувала Епоха Відродження – на контрасті дизайнери протиставляють Ренесансу сучасне мистецтво.

CHAKSHYN весна-літо 2018

Надихнувшись образами з полотен Тиціана, Веронезе і Рафаеля, дизайнери створили жакети з деконструйованими поясами та асиметричні сукні-котт з трикотажу з шовковою ниткою. Аксесуарами послугували прикраси Олени Романенко (Acentuate Jewelry) з необроблених річних перлин. Також дизайнерський дует представив інтерпретацію дублета –вузького чоловічого жилета з об'ємними рукавами, який носили поверх сорочки, перетворивши його на жіночні сукні й топи з червоною строчкою.

Реклама
CHAKSHYN весна-літо 2018

У новій колекції з'явилися топи з гіпертрофованими збірками та стягуючими стрічками, закриті, на перший погляд, сукні зі шліцами, що оголюють ноги, а також об'ємні жакети з випущеним назовні оверлоком і деконструйовані тренчі, доповнені тонкими поясами.

CHAKSHYN весна-лето 2018

Читайте також:

Tectonic: лукбук колекції DZHUS осінь-зима 2017

Лукбук нової колекції Ienki Ienki

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.