До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Адреналін: Fenty x Puma весна-літо 2018

Ріанна продовжує пробувати себе в ролі дизайнера і не соромиться показувати публіці той одяг, який з задоволенням у подальшом носить і сама. За цю щирість її і люблять фанати по всьому світу, котрі заразом і забезпечують комерційний успіх колекціям Fenty x Puma.

Fenty x Puma весна-літо 2018

Так, у новому сезоні Ріанна згадувала про свою любов до небезпеки й адреналін в крові, а на шоу запросила професійних каскадерів, які своїми трюками відволікали гостей від знайомства безпосередньо з одягом.

Реклама
Fenty x Puma весна-літо 2018

А дивитися в цей вечір на подіумі було на що. Колекцію Ріанна присвятила X-Games, а моделі тут більше нагадували серфінгісток, в образах яких читалися відголоски моди 1980-х та елементи форми дайверів, неонові барви й спокусливі елементи на кшталт рожевих ботильйонів і вузьких спідниць з високими розрізами.

Fenty x Puma весна-літо 2018

Сексуальний підтекст відчувався всюди – від високих ботфортів, що нагадували про спільну колекцію Ріанни й Маноло Бланніка, до міні-суконь корсетного крою, які в свою чергу відсилали до рятувальних жилетів. Кастинг для одного з найбільш пам'ятних шоу на Тижні моди в Нью-Йорку був відповідним – Джоан Смоллс, Тейлор Хілл, Стелла Максвелл, Кайя Гербер і Адріана Ліма показали, чому супердівчата обирають Fenty x Puma і почувають себе на мільйон.

Fenty x Puma весна-лето 2018
Fenty x Puma весна-літо 2018

Весь показ можна переглянути тут.

Читайте також:

Танцы минус: Opening Ceremony весна-лето 2018

Рекламна кампанія Gucci за участю Dapper Dan

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.