До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 крутих скандинавських брендів, які варто додати до вашого гардероба

Париж може бути найрозкішнішим місцем на землі, а Мілан — найгламурнішим, проте міста Скандинавії — безсумнівно, найстильніші. Чи то стриманий підхід до кольору, чи то здатність змушувати все мати легкий і модний вигляд — скандинавські жінки розуміються на тому, як одягатися зі смаком. Не дивно, що і їхні локальні лейбли створюють ідеальний одяг, яким захоплюються в усьому світі. У цьому матеріалі Vogue зібрав улюблені бренди з Данії, Швеції та Норвегії, і розповів, чому їх варто додати до вашого гардероба.

Samsøe Samsøe

Додайте трохи скандинавської простоти до власного гардероба за допомогою Samsøe Samsøe — сучасного бренду, який пишається своєю здатністю поєднувати ознаки утилітарного дизайну з мінімалізмом в данському стилі.

Реклама
Stand Studio

Якщо ви шукаєте пальто зі штучного хутра або шкіряний тренч, які слугуватимуть вам нескінченну кількість сезонів — варто звернути увагу на Stand Studio. Бренд, що його вподобали багато які зірки вуличного стилю в усьому світі, засновано задля створення високоякісного одягу за доступною ціною — і йому це вдалося.

Little Liffner

Little Liffner, представлений такими ритейлерами, як Net-A-Porter, Shopbop і Goop, перетворився на must have бренд. Їхні мінімалістичні й лаконічні сумки займають почесне місце в колекціях модниць у всьому світі. Крім того, з огляду на таку доступну ціну, чом би й не інвестувати в ці аксесуари.

Stine Goya

Прихильники принтів мають оцінити Stine Goya, якщо вони досі цього не зробили. Цей лейбл з Копенгагена, відомий своїм яскравим підходом до принтованих суконь і окремих деталей, уже багато років — найпопулярніший бренд у Скандинавії.

Ganni

Ganni — це наркотик для входу в скандинавський дизайн. Лейбл з Копенгагена став офіційною уніформою для модних дівчат у всьому світі, а їхнє транслювання тенденцій, актуальних форм та it-речей високо цінується в модній індустрії. Байдуже, йдеться про сукні із заходом, ковбойські чоботи чи в’язані вироби цукеркового кольору — одяг бренду безперечно вартий того, щоб в нього інвестувати.

Saks Potts

Відомий своєю ретро-естетикою, Saks Potts зумів стати культовим данським брендом за лічені роки. Обов’язково розгляньте їхні ефектні пальта або речі з незвичними принтами як варіант наступної покупки.

Helmstedt

Helmstedt дебютував на Тижні моди в Копенгагені у 2018 році. Завдяки гарним пастельним принтам і безлічі шовкових силуетів, Helmstedt стане ідеальним доповненням до вашого вечірнього гардероба.

Baum Und Pferdgarten

Хоча колись вони, можливо, й були відомі своїм ультраяскравим стилем, останні колекції Baum Und Pferdgarten наочно демонструють переворот свідомості дизайнерок Гелле Гестегаве і Рікке Баумгартен. Прості принти й витончені силуети — тепер невіддільна частина філософії бренду.

The Garment

Стилістка Софія Роу і дизайнерка Шарлотта Ескільдсен представили екологічний бренд The ​​Garment. Хто, як не ці професіоналки й зірки streetstyle знають, як створювати ідеальний одяг у скандинавському стилі?

(Di)vision

(Di) vision — це копенгагенський бренд вуличного одягу, що його заснували сестра й брат — Нанна і Саймон Віки у 2018 році. Його полюбили такі ікони сучасного стилю, як Кендалл Дженнер і Гейлі Бібер. Ми сподіваємося бачити (Di) vision дедалі частіше в найближчому майбутньому.

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.