До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумки з ремінцями-браслетами — модна літня покупка

Цього літа дизайнери пропонують насолоджуватися сумками невеликих розмірів з ремінцями-браслетами на зап’ястку. Згодяться як ошатні варіанти з ефектними деталями, так і повсякденні сумки з милими шкіряними петельками. Якщо в минулому сезоні всі носили мініатюрні сумочки на шиї або поясі, то цього літа помістити модний аксесуар потрібно в себе на зап’ястку.

Simone Rocha

Акуратні сумки з ремінцями на зап’ястку мають небанальний і свіжий вигляд. Хай вони не дуже місткі, проте найпотрібніше туди точно вміститься. Так, у мініатюрний вечірній клатч Simone Rocha з вінтажним браслетом, прикрашеним перлинами різних форм і розмірів, можна покласти червону помаду, кілька кредитних карток і ключі. Тим часом шкіряна сумка-гаманець із торочками Lanvin легко доповнить образ у стилі вестерн, а яскрава модель кольору сицилійського апельсина Moschino й мікрогаманець з різнобарвним ланцюжком з ацетату Ports 1961 напевне поліпшать настрій цього літа.

Реклама
Lanvin
Moschino
Ports 1961

Vogue.ua зібрав 15 цікавих сумок з ручками-браслетами:

<b>сумки с браслетами</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.