До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий сезон: оновлення в колекціях SOVA Jewerly

Promotion

До нового сезону ювелірний будинок SOVA оновив флагманські колекції "Акварель" і "Мегаполіс" новими моделями прикрас, які ще довго будуть нагадувати своїм володаркам про літо.

Реклама

"Акварель" – це дуже ніжна колекція, що складається переважно з мінімалістичний прикрас з дорогоцінними каменями, які імітують природні барви та відтінки. Виконані в японській ювелірній техніці, коли камінь завальцьовують у золото. Техніка забезпечує максимальну практичність і надійність.

До колекції входять прикраси зі смарагдами, сапфірами і рубінами. На додаток до колекції ювеліри SOVA представили каблучки з топазом, димчастим кварцом, цитрином і аметистом по всьому діаметру шинки в огранці маркіз. Каблучки представлені в жовтому і білому варіантах золота.

<b>Sova Jewerly</b>

Колекція "Мегаполіс" відрізняється масивністю і універсальністю, це гладкі прикраси без каменів і вставок, які найчастіше вибирають мешканки великих міст. Колекція поповнилася новими моделями кольє і сережок. Головною особливістю є сережки-джекети, які можна носити як актуальну сучасну модель, яка імітує пірсинг, так і у вигляді мінімалістичних пусет, які доречні фактично до будь-якого образу і вписуються навіть у найсуворіший дрес-код.

<b>Sova_Akvarel</b>

Зйомка кампейну проходила в колоритній Одесі, на березі Чорного моря, на тлі скелястих каменів і перших променів сонця, що сходить.

Читайте також:

Головні хіти літа в новій колекції L.A.P.T.I.

Маріякарла Босконо в рекламній кампанії Bottega Veneta

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.