До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королівські сади: колекція Dior a Versailles cote Jardins

Нова колекція високого ювелірного мистецтва Dior має назву Dior a Versailles cote Jardins і присвячена цьому розкішному королівському маєтку. У його садах та архітектурі черпала натхнення ювелірна дизайнерка Будинку Віктуар де Кастеллан. Сонячний Версаль – це справжній символ французького art de vivre (фр. мистецтво жити), без якого неможливо уявити собі колекції Dior.

Dior a Versailles cote Jardins

Пишні сади, розкішні квіткові клумби, що контрастують зі строгими архітектурними формами Версалю, створюють потрібний кольоровий ритм і в підсумку перетворюються на колекцію перстнів, кулонів, кольє, сережок та браслетів з цілих суцвіть дорогоцінних каменів найвищої якості Dior a Versailles cote Jardin.

Реклама
Dior a Versailles cote Jardins

Смарагдові хвилі, сапфіри й турмаліни, що нагадують тремтливу водну гладінь, жовті, рожеві й червоні діаманти, що розпустилися досвітніми квітами, рідкісні великі турмаліни Параїба, так подібні до вікон у Версальському палаці, гірлянди квітів і лаврового листя, які ніколи не зів'яне. Головним бажанням Віктуар де Кастеллан під час роботи над колекцією було, щоби в кожному коштовному камені, в кожнісінькій прикрасі можна було побачити парадоксальне поєднання природи й культури.

<b>dior jewelry</b>

Читайте також:

Flying Cloud: нова колекція ювелірних прикрас Chanel

Мій талісман: перша колекція прикрас Prada

Вкус лета: украшения с арбузным турмалином​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.